140

зритеил

преди 10 години

стефан данаилов е едно нагло и алчно комунистическо бездарие, син на партизански генерал, направил кариера без талант, само с протекции от бкп и бсп, изоставил сина си, излъгал много жени, възползвал се от властта, един ***, червен богаташ и лакей и глашатай на бспизобщо лицемер отвсякъде слаб артист, много слаб, като млад разчиташе на външността си, а сега е каприкатура

139

марти

преди 11 години

МАКСИМ ГЕНЧЕВ ОБЯВИ ВОЙНА НА СТЕФАН ДАНАИЛОВ:ЛАМБО ПОСЕЧЕ МНОГО ЧОВЕШКИ СЪДБИ!- СТЕФАН Е ТАРИКАТ ТОЙ ПАРАФИРА МИЛИОН И ПОЛОВИНА ЗА ФИЛМ И СЛЕД ТОВА ИГРАЕ В НЕГО ЧИСТ КОНФЛИКТ НА ИНТЕРЕСИ. И НИКОЙ НЕ ГО ЗАКАЧА!- ЦЯЛАТА МУ ДЕЙНОСТ КАТО МИНИСТЪР Е СВЪРЗАНА С ПРОСПЕРИТЕТА НА ФИРМАТА НА ДОВЕДЕНИЯ МУ СИН РОСЕН ЦАНКОВ

138

Анонимен

преди 11 години

Стефан Данаилов е един бездарен артист и комунист, алчен, лицемерен, станал соц звезда заради комунистическо партизанския си произход, а всъщност не може да изгради и най-простата роля, защото позира, а не играе - просто е едно нищо на сцената и на екрана, една пародия на артист!

137

galia

преди 11 години

stefan danailov e bil na 44 god.vladko e dobro mom4e,vinata da e tova sa vinovni vsi4ki no, nai ve4e maria,tia e egoistka i e gledala samo svoeto dete,ako e obi4ala bezgrani4noi stefan danailov 6te prieme i deteto v tozi tiaxen jivot,a tia e gledala svoeto.edin obi4amn artist i goliam maj talantliv mu e prosteno vsi4ko.do nego triabvalo e da ima lqbia6ta jena a tia si e gledala sin4erto.iren dori da e zbarkala tia e obi4ala,sled tova se e obarkala,sled tova v evang. r. e poviarvala tia e tarsi

136

444

преди 11 години

Явно коментарът ми не ви е удобен,така ли е?

135

444

преди 11 години

чета и виждам, че има доста защитници на сем.Данаилови,но не мога да чатна защо?че жената е алкохоличка не може да го скрие,прилича на ***.казвате била добра жена,да но не остави такова впечатление при Кеворк,напротив,много силно прозираше злобата и омразата към сина на Данаилов,и жената която го е родила.Може да е била някога красива,но явно омразата и злобата са я превърнали в гротеска

134

Надя

преди 11 години

Стефан Данаилов е пич от класа и е много добър артист.Всичко останало са подробности ,които касаят само него и семейството му.Почти съм сигурна,че хората ,които си позволяват да се присмиват на другите относно външният им вид са *** отвсякъде.

133

vanq

преди 11 години

gledah predavaneto sys maria danailova.strashno inteligentna jena.vsqka duma koqto kaza e smislena i s dostoinstvo zashtiti sypruga si.pozdravleniq !

132

Анонимен

преди 11 години

едно не мога да разбера....синът на Мария Данаилова и Вили Цанков, който е детето, отгледано от Стефан Данаилов, не беше ли продуцент на Биг/Вип Брадър???

131

Вип-тъпотия!

преди 11 години

Не ровете в чуждото мръсно бельо! Никой не знае какво може да му се случи. Днес си добре, но утре? Който е безгрешен, пръв да хвърли камък. И то срещу кого? Срещу един от най-големите ни актьори и театрални педагози. Имайте респект към личния живот на хората. Поне на децата си не позволявайте да гледат подобни долнопробни предавания.

130

Анонимен

преди 11 години

Марги, такива глупости можеш да пишеш, когато самата ти станеш на 80 и остарееш като катедрала. Но с тоя акъл, едва ли ще доживееш такава почтена възраст.

129

ЖЕНА

преди 11 години

Че прилича на баща си е факт,но мисля,че Кривошиева и сина й имат психически проблеми.Шапка свалям на Мария за куража да каже какво мисли.

128

siana

преди 11 години

Съпругата на Стефан Данаилов за съжаление не е могла да го дари с дете . Ирен Кривошиева е решила да направи това ,синът и е копие на Стефан Данаилов , той си е дал името .Стефане какво ти пречеше да го възпитаваш това дете - да не израсте такъв изперкъл тип ,объркан , защо жена ти която толкова те обича не го прие и да сте като едно задружно голямо семейство - много примери има за това ....Защо прие нейния син като твой , а тя не прие твоя син като нийн !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

127

до 136

преди 11 години

Не се подигравай мила, защото не знаеш какво ще ти дойде до главата. Моли се да си здрава, защото това не пита. болестите могат да те направят неузнаваема.

126

а тука

преди 11 години

Тея журналисти Веднъж е Мария Димитрова, веднъж е Мария Данилова? Те знаят ли за кого пишат ?

125

марги

преди 11 години

Не мога да повярвам, че тази Мария е съпруга на Стефан Данаилов?!Как е възможно, та тя прилича на клошарка?!Той е красив и като възрастен, защото остарява като катедрала. Българският секс символ даспи с това бабище?!?!

124

Анонимен

преди 11 години

Абе какво още толкова има да се развява и коментира тази история, подобна на още толкова други. Самата Кривошиева заяви, че детето е признато още след раждането си от Стефан Данаилов, че жена му не е била на кеф, като е разбрала /има си хас да беше обратното/... Май Кривошиева го е закъсала нещо откъм пари и е решила, че тази история може да бъде преразказвана до безкрай, превръщайки я в сапунена опера. Определено считам, че за загуби достойнството си тази жена, ако въобще го е имала.

123

Анонимен

преди 11 години

Точно мъжете трябва да разберете друг мъж, когато е изкушен и изневери на жена си. Но тая Ирен му е извъртяла ку-венски номер, като е родила детето, което е заченала. Живи и здрави да са, но момчето и майка му според мен не постъпват достойно. Тия простотии, които пристигнаха отвъд океана "всичко за пари" не са характерни за нашите балкански нрави. От предаването ще употребят майката и сина, но освен пари не мисля ,че ще спечелят нещо по-добро.

122

Анонимен

преди 11 години

А бе какво само плюете?Как си е залязал детето?Фамилията е Данаилов,тоест носи фамилията на баща си.Помагано е доколкото е позволено,не е отречен.А иначе колко семейства са разведени и майките сами си гледат децата?Това че не се е развел с жена си и да се ожени за Ирен,не го прави лош човек.

121

кики

преди 11 години

Що за дивотия, спиш с женен мъж, забременяваш, решаваш да оставиш детето, а после някой друг ти е виновен!!!!!!!! Тази Ирен, се е надявала да си оправи живота и кариерата по този начин, жалка и неприятна жена..