Нана се бори с болестта рак на гърдата. Снимка: "На кафе"
fallback

Телевизионната водеща Нана заяви, че се чувства щастлива от това, което й се е случило. Тя се бори с тежката болест рак на гърдата, като лично оповести лошата новина в началото на март.

Oще по темата

Нана сподели пред "На кафе", че след преминаването на първоначалния шок и страха от смъртта, сега тя се чувства по-спокойна, гледа на живота по друг начин и оценява дори и малките неща.

Тя е променила отношението си към близките си и към всичко, което я заобикаля, като даде за пример красивите пейзажи, на които се любува, докато пътува с кола за болницата за поредната химиотерапия.

ТВ водещата се лекува в клиника в Израел. Преди време тя призна, че е отрязала сама косата си, без да чака да опада от химиотерапията, и си е купила перука, която е същата като истинската й коса.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

42

гражданка

преди 12 години

БОГ да ни дава само здраве-всичко останало ние си го търпим и понасяме както можем-само здравето е важно!!!!

41

Анонимен

преди 12 години

Пожелавам на тази жена да се оправи.Минах по пътя преди близо две години.За сега се чувствам добре и работя.Майка ми също е минала по този път и Господ да и наспори годините -жива и в добро общо състояние.Незнам колко ми остава да живея,но по-важното е,че след това изпитание се чувствам много по-спокойна и живота придоби други измерения.Не се подложих на химиотерапия,за което не съжалявам.Ползвам съответното лечение(таблетна форма) и алтернативно такова.Не се боря с никакви статистики и си живея

40

Анонимен

преди 12 години

2

fallback