Израелските лекари са оптимисти за състоянието на Нана. Снимка: Булфото

Обнадеждаващи прогнози за своето здраве и бъдещо възстановяване е получила Нана от израелски лекари.

Съдия Искра Онцова от рубриката "Съдебен спор" на "Станция Нова" сподели във Facebook, че има добри новини за състоянието на телевизионната водеща.

"Получихме добра новина от Нана и бързо я споделяме с вас. След като изследванията й са станали готови се е срещнала с лекарите, които са я обнадеждили. Подробностите ще научите скоро от самата нея. Помоли да ви предадем нейните благодарности за загрижеността, както и много поздрави и целувки!", пише Онцова в профила си.

Самата Нана е в Израел, където вече премина през редица изследвания, които трябва да уточнят точното огнище на болестта.

На 11 март телевизионната водеща шокира зрителите на предаването с признанието, че е болна от рак.

Още по темата

"На 1 март ми поставиха диагнозата рак. Винаги съм била човек, който е назовавал нещата с истинските им имена, провокирала съм хората. В момента това влияе на целия ми свят и живот и не искам да се крия", обяви тогава през сълзи Нана.

"Моят страх в момента не е от съчиненията и интерпретациите, които ще се направят. Страх ме е от това дали ще успея да се справя с тази борба", каза водещата пред Иван и Андрей.

Със сълзи в очи тя разкри, че има разсейки в гърдата, но засега лекарите не са открили огнището на коварното заболяване.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase