Снимка: Нова ТВ
fallback

Телевизионната водеща на "Станция Нова” Нана шокира зрителите на предаването с признанието, че е болна от рак.

"На 1 март ми поставиха диагнозата рак. Винаги съм била човек, който е назовавал нещата с истинските им имена, провокирала съм хората. В момента това влияе на целия ми свят и живот и не искам да се крия", обяви през сълзи Нана.

"Моят страх в момента не е от съчиненията и интерпретациите, които ще се направят. Страх ме е от това дали ще успея да се справя с тази борба", каза водещата пред Иван и Андрей.

Със  сълзи в очи тя разкри, че има разсейки в гърдата, но засега лекарите не са открили огнището на коварното заболяване.

"На 14 февруари имах съмнения, че съм бременна, започнах да си правя тестове, защото исках да имам дете. Една седмица по-късно влязох в болницата", разказа Нана. Там тя е разбрала, че има рак с метастази.

Водещата бе категорична, че прави публичната изповед не за да събира пари, а за да помогне и на други хора с нейната диагноза, както и да се опита да се пребори със системата.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

202

Анонимен

преди 12 години

И какво толкова е станало сълзливите и историйки въобще,ама въобще не ме трогнаха.Когато тия двамата,оня Игнатов и тая съсипаха живота на Васа Ганчева,бяха горди от себе си.И докато тя умираше те си караха кефа по морето.Но ето,че рано или късно наказанието застига.Кой каквото си е заслужил ,направил да си носи последиците С какъвто аршин мериш с такъв ще ти се отмери.Да ми е станало жал,не.Дори и да умре света с нищо няма да се промени.Нана,спомни си как плюеше Васа с каква злоба.Сега плащай!

201

Magishine

преди 12 години

Ох дано се оправи милата жена! Скъса ми се сърцето като гледах интервюто.....

200

Анонимен

преди 12 години

Що не пуснете новина, че Опосумите са й превели 140 бона за лечение във Франция?!? Айде бе! Нали била простосмъртна и с нищо не била по-различна от всички останали?! Що не го постнете това тука - ами се ослушвате бе лицемери прости!!!

fallback