202

Анонимен

преди 12 години

И какво толкова е станало сълзливите и историйки въобще,ама въобще не ме трогнаха.Когато тия двамата,оня Игнатов и тая съсипаха живота на Васа Ганчева,бяха горди от себе си.И докато тя умираше те си караха кефа по морето.Но ето,че рано или късно наказанието застига.Кой каквото си е заслужил ,направил да си носи последиците С какъвто аршин мериш с такъв ще ти се отмери.Да ми е станало жал,не.Дори и да умре света с нищо няма да се промени.Нана,спомни си как плюеше Васа с каква злоба.Сега плащай!

201

Magishine

преди 12 години

Ох дано се оправи милата жена! Скъса ми се сърцето като гледах интервюто.....

200

Анонимен

преди 12 години

Що не пуснете новина, че Опосумите са й превели 140 бона за лечение във Франция?!? Айде бе! Нали била простосмъртна и с нищо не била по-различна от всички останали?! Що не го постнете това тука - ами се ослушвате бе лицемери прости!!!

199

Светла

преди 12 години

Милата ми тя.....Даде ни най-големия урок....."Голям" човек си Нана.Изпращам ти цялата си сила в борбата ти срещу коварната болест....

198

гадняра

преди 12 години

Ужас!!! Млада,талантлива и трудолюбива жена! В разцвета на силите си! Потърсила е съвършенството, а открила Ада!...Нана от цялото си сърце ти желая успех в трудната битка с болестта!

197

Говедарин

преди 12 години

:-(Ужасно...P.S.Оказва се, че тук има бая по-прости и бая по-големи селяни от мене...

196

koito_trqbva

преди 12 години

Скъпа Нана, ако четеш това знай, че има лек и за теб. Понеже разбирате английски това видео няма да е проблем за разбиране за теб и съпруга ти. Моля ви изгледайте това видео - от изключително значение е за вашето здраве! За останалите читатели се отнася също ! Скоро ще има субтитри и на български език, но не е трудно за разбиране - просто го гледайте! youtube/watch?v=XHiXR43BhZ4

195

Българин

преди 12 години

Нана е известна водеща, която разказа в ефир за страшната болест. Теодора Захариева /лека й пръст/, не беше известна, когато започна борбата с рака. Не това е важното в случая. По скоро изповедта на Нана, дано вдъхне сили и кураж и на др.българи с нейната съдба. Да се борят и да победят болестта. Дано да има късмет и ден! И дано има лекарства за лечението на всички, които се нуждаят от тях.За тези проблеми е добре да се говори, защото няма застраховани.

194

hrisi

преди 12 години

Мисля, че всеки един отнас никога не е готов да чуе тази диагноза за себе сили за близките си, но животът може да поднесе такава изненадана всеки. Ще се моля за тази млада жена, защото сам Господ е този, който знае какво ще стане. Нана, бъди силна, вярвай и Господ ще бъде с теб!

193

до ТТТ

преди 12 години

до ТТТЧовече, много си прав, но много от пишещите инфантили тука не осъзнават реалното положение. Дайте сега,защото тя е нЕкоя си известна водеща и всички да ревнем в хор...а за обикновенните трудещи се хора на които също им откриват рак никой нищо не прави. Дори и внимание не им се обръща каквото би трябвало да им се полага за необходимото им лечение, защото тези хора са си плащали осигуровки,такси и т.н... Но не - те са никои и без тях страната може, но без НАНА няма да е същото... Глупости!

192

антани

преди 12 години

Нана,молим се за теб.Всичко ще е наред! Кураж и вяра мила!!!

191

милко

преди 12 години

нека да потърси Бог защото "15 И рече им: Идете по целия свят и проповядвайте благовестието на всяка твар.16 Който повярва и се кръсти ще бъде спасен; а който не повярва ще бъде осъден.17 И тия знамения ще придружават повярвалите: в Мое име бесове ще изгонват; нови езици ще говорят;18 змии ще хващат; а ако изпият нещо смъртоносно, то никак няма да ги повреди; на болни ще възлагат ръце, и те ще оздравяват."-евангилие от Марк

190

Анонимен

преди 12 години

потресена съм...това е ужасно...преживях го преди три години когато мъжа ми почина от рак..да гледаш как един млад живот си отива ...това е кошмар...а когато става дума за теб и гледаш смъртта с очите си ....просто ужас..

189

Emil

преди 12 години

Дали я харесваме или не, мисля, че това сега няма чак толкова голямо значение - важното е да и вдъхнем вяра и надежда. Вижте все пак Димитър Димитров - Херо, каква воля и сила има този човек да се бори с това коварно заболяване, надежда има за всеки, с теб съм, Нана!

188

Harmony

преди 12 години

Невъзможно,това е много млада жена.Има грешка.Пак казвам ,това е невъзможно.До такова състояние не се стига без тялото на човек да не се обади и да не бъде чуто.Ракът не е като да ти падне косъм.Да се изследва пак и на друго място.Имунната й система на тези години е много силна.Хептен през просото го удариха всички.Има много въпросителни

187

stan

преди 12 години

:((((((((

186

......?

преди 12 години

Чернобил ,....радиация и в БГ ,.....много е страшна,човешката глупост ,безхаберие,.......това са ----РЕЗУЛТАТИТЕ ,ОЩЕ ДОСТА ХОРА ЩЕ СИ ЗАМИНАТ ,ОТ ТАЗИ БОЛЕСТ!

185

С теб сме!

преди 12 години

Нана,ти си много готин и позитивен човек! Присъствието ти на екран винаги ме е зареждало много! От сърце ти желая да се пребориш с рака!Ти си силна и няма да се оставиш,вярвам в това!Моли се и вярвай! Обичаме те!!!

184

TTT

преди 12 години

Голем шум , голема простотия около тая НАНА-други карциномни в България нема?!!-тя е единствената!!! Писна ми от медйини ***!

183

кукьо!!

преди 12 години

мен тази ме дразни, но все пак дано оздравее!!