Ивайло Захариев е в главната роля на криминалната драма с любовни изстрели. Снимка: Булфото
fallback

След сапунката „Забранена любов“ по Нова телевизия и семейната драма „Стъклен дом“ по bTV, и третата национална телевизия ще атакува вечерния праймтайм с авторски български сериал.

Този път жанрът ще бъде криминален, или както създателите го обявяват – „крими драма с романтични изстрели“.

Зад новата продукция, която ще стартира излъчване през пролетта, стоят създателите на "Стъклен дом" – Димитър Митовски (който ще застане и на режисьорския стол на някои от епизодите), Димитър Гочев и Виктор Божинов.

Източник от екипа на сериала сподели специално за Dnes.bg, че продукцията ще се цели в пресъздаването на „реалната технология на престъпленията“ и ще бяга от остарялата стилистика на сериалите по Националната телевизия, както и от деветдесетарските клишета за мафията у нас.

Затова сценарният екип ще бъде консултиран от авторитетния криминален журналист Слави Ангелов, а в сюжета ще присъстват немалко напълно реални ситуации от всекидневието на организираната престъпност у нас.

„Сериалът ще прескочи клишетата и визуално“, разкриват от екипа. „Ще бъде сниман с модерна техника, ще има динамично темпо, нищо в сцените няма да изглежда бутафорно, нито пресилено мрачно“.

Главната роля във филма отново е поверена на млад и непознат български актьор, за който продукцията ще е звезден старт.

Ивайло Захариев ще се превъплъти в образа на Мартин – първото ченге под прикритие у нас.

Той ще преследва боса на престъпна групировка Джаро (в ролята – Михаил Билалов, който се завърна от Франция преди около година, за да изиграе великолепна роля в постановката „Козата, или коя е Силвия“ на Явор Гърдев).

От страната на закона ще застане образът на Владо Пенев (топполицай), а от другата – на Захари Бахаров (дясна ръка на Джаро), в чиято приятелка (многодетната манекенка Ирена Милянкова) Мартин опасно ще се влюби.

„Под прикритие“ ще отбележи и завръщането в професията на Христо Мутафчиев, чийто образ обаче остава тайна, гарнирана с обещанието за неочаквано и изненадващо амплоа.

В сюжета на филма едно обикновено момче от краен софийски квартал (Мартин), което, принуждавано от малко да краде и да мами, се превръща в перфектния лъжец. Това негово умение, както и ненавистта му към подземния свят, го правят най-подходящия човек за опасната мисия – да бъде внедрен в престъпната организация на голям и влиятелен бизнесмен (Джаро).

Докато навлиза в тайните на групировката и живее в непрекъснат страх да не бъде разкрит, Мартин се влюбва в най-неподходящата жена.

Точно когато печели доверието на мафиотите, се оказва, че истинските врагове са в полицията. Мартин остава сам срещу всички, изправен пред трудни решения...

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

23

Детектив

преди 12 години

някой има ли информация за "съпругът" на Ирена МилянковаВодиме важно разследване ......

22

Limelight

преди 12 години

"ПОД ПРИКРИТИЕ". Някой го наричат филм или сериал!? А всъщност това е смесица от видеоклипове, безумни диалози, танцови ревюта, криминални щампи, чиито главни изпълнители са чалгаклубове, марки автомобилни лимузини, бутилки с кетчуп "Олинеза" или водка. Кастинга е бил там.- Прочетох някой да се възхищава на това, напомняло за класата на Майкъл Ман. Чудесно! Как да не напомня, този е режисирал "Маями вайс", а там актьорите са моторници и дизайнерските марки дрехи.- Една пък вика: "Големия Сър Митовски...". Точно така, маце, за да станеш принцеса трябва да целунеш жаба. Или поне няколко ***. Правилно си се насочила, не си губиш времето. Лошото е, че някой *** са като крастава жаба, ама струва си да изтърпиш.- Филм, тоест не филм, а изкуство е когато когато има спектакъл, произведена е драма, разнообразие от скуката, шанс за съпреживяване и обогатяване. "Под прикритие " е врътка за пари. Както и онова с МОЛ-овете, ама за него, нейсе.

21

monk333

преди 12 години

filma e mnogo dobyr,bravo

fallback