По-добре свободен с въже, отколкото в позиция на колене, смята Петров. Снимка: Булфото
fallback

Няколко дни след като стана ясно, че главният сценарист в „Шоуто на Слави“ напуска предаването и продуцентската компания „Седем осми“, Росен Петров демонстрира изненадваща активност в официалния форум на slavishow.com.

В последния си постинг Петров дори проявява удивително чувство за хумор и е доста по-дързък от изказванията си в пресата:

„Това с предателството е очаквано развитие. :-) ей сега ще ида да се обеся...преди да са ми махнали регистрацията :-) но може би няма да се наложи да хвърлям пари за въже, ще ми го осигурят от профсъюзната организация ;-) ама нищо, по-добре свободен с въже, отколкото в позиция наколене :-)“  (запазен е оригиналният правопис)

На 24 май бившият главен сценарист в „Шоуто на Слави“ публикува и специално обръщение до потребителите в официалния форум на предаването, озаглавено „От батко ви Росен Петров“.

В него той призна: „Взех трудното решение да започна свой път, и повярвай те ми -имам основания да го направя. Не искам да съм лицемер, ясно е че щом си тръгвам , то някакви причини съществуват. Те са били такива, че не съм могъл да ги пренебрегна. Надявам се да разберете моето решение. За действието се плаща висока цена и риск, но нищо не може да се сравни с ужасната цена на удобното бездействие.“ (запазен е оригиналният правопис)

Междувременно стана ясно, че фотографията и името на Росен Петров са изтрити от секцията „Екип“ в сайта на „Шоуто на Слави“.

Според информация на агенция БГНЕС пък между Петров и Трифонов е имало и скандали в последно време.

Предаването на Слави Трифонов през последните година-две е с непрекъснато намаляващ рейтинг и аудитория, твърди още агенцията.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

155

Прасето Гошо

преди 12 години

Неграмотно противно ченге! А ние пък черен *** вързахме заради тебе...ха ха...

154

Нечева

преди 15 години

... Ако имахте толкова мнения за законопроекти,колкото за росен петров сега нямаше да има протест ... това е сбъркано бе ..

153

vatov

преди 15 години

spored men shouto na slavi zaleze svar6i otide na kino

fallback