155

Прасето Гошо

преди 12 години

Неграмотно противно ченге! А ние пък черен *** вързахме заради тебе...ха ха...

154

Нечева

преди 15 години

... Ако имахте толкова мнения за законопроекти,колкото за росен петров сега нямаше да има протест ... това е сбъркано бе ..

153

vatov

преди 15 години

spored men shouto na slavi zaleze svar6i otide na kino

152

преди 15 години

ДА ВИ ПИКАЯ НА И НА СЛАВИ И НА ПРОТИВНОТО МУ ИЗТЪРКАНО ШОУ

151

преди 15 години

Страшно много съжалявам, че човек като Росен Петров си тръгна от Шоуто на Слави! За съжаление в днешно време все по-рядко можеш да срещнеш интелигентен и хубав мъж, с невероятни познания и страхотно чуство за хумор!!!Надявам се в най-скоро време да се появиш отново Росене!!!България трябва да бъде горда,че има хора като теб!!!

150

преди 16 години

Росен Петров: Ей сега ще ида да се обеся...за мен ще бъде огромно удоволствие да ти подаря въженцетоако се нуждаеш - и столчетоколкото по-малко като теб, росене, толкова по-хубава ще бъде България

149

zlati

преди 16 години

Завиждаш и злобееш по адрес на Слави ,че никога няма да притежаваш неговия работохолизъм ,силен характер ,сила и упоритост.Слави е доказателство , ние Българите трябва да ни бутат здраво ,за да работим.За съжеление не обичаме да работим.И видят ли един човек ,които е отдаден изцяло на работата си и своята публика.Започват да го обиждат.

148

Valeri

преди 16 години

Крайно време беше! Слави, който вече дори не крие шизофренията си, подържа се с наркотици и съвсем скоро ще свърши, след като беше употребен за да направи манипулацията с неговия си сектор. Поздравявам Росен Петров за решението! Живея в чужбина и проява на изключително лош вкус е да се унижават работещите за тебе, отношението на Слави към тия , които му изнасят мача е меко казано недопустимо. Той , който е проявявал неподчинение към институциите иска дисциплина, вживява се на вожд, много е жалък , но това си идва от селското му , мутренско възпитание. Едва ли щеше да го знае някой , ако не бяха парите на мутрите !!!! С кого от тях , той , патриота не се е познавал ,повечето от мъртвите и сега живите.....Бойко Борисов е от тях, нали никой не се съмнява вече??

147

преди 16 години

На високо не вирее, а на ниско мухлясва.

146

фатмак

преди 16 години

От Славчо става само кол за брулене на орехи! Толкова се изчерпи и изпростя, че е жалко да го гледаш. Не случайно тези, които могат да направят нещо сами го напускат. Само той още не се е усетил че трябва да се преориентира към друг бизнес.

145

преди 16 години

Ако Слави напусне bTV че фалира тотално и ще иде да прави кампания на Канал 1.

144

dari

преди 16 години

Bezkraino sagalavam za Rosen Petrov haresvam go inteligenten ,umen i gotin prejrasno se dopalvaha sas Slavi ma.......nz

143

y17

преди 16 години

сега и баш Слави ако се напусне - ще се изчисти екрана малко от продажни ***!!!

142

преди 16 години

Вземете да прочетете малко предните постове от форума, не вадете само неговия... След това говорете... А тази "изненадваща активност" въобще не е изненадваща. Той си влиза даже доста често. Информирайте се като правите нещо поне

141

zlati

преди 16 години

Болен Сидеров (Волен Сидеров )бил националист.Болен Долен Недоволен както и неговите превърженици се нуждаят от безплатно лечение в някоя психиатрична клиника.

140

kornholio

преди 16 години

Росен Петров: Ей сега ще ида да се обеся...Росене т`ва е най-продуктивта ти мисъл за последното десетилетие. Имаш моята искрена подкрепа в това благородно начинание. Нямаш идея колко хора ще си лягат доволни без стреса от мазната ти ченгеджийска физиономия. Пожелавам ти успех от все сърце за достигането на тази благородна цел.

139

Деверин Петков

преди 16 години

Явно днес в тоя форум са пиасли само ИНАТЕЛЕКТУАЛЦИ ала Митко Щерев, които не харесват хумора на сценаристите презентиран от Слави, но въпреки това май не са сменяли канала на друга програма и са гледали шоуто до край. За съжаление, за пореден път доказваме,че в България злобата и завистта вземат връх над всичко останало. Много ми харесва тази прекрасна българска дума "Таргет".Това, че сте оперирани от чувство за хумор не означава,че "тарегета" са кравари и краварки. ...иначе Бог да пази България от такива "националисти"...

138

bul

преди 16 години

Който се е подиграл с националистите, хубаво не е видял. Откакто започна да се гаври с Волен Сидеров, рейтинга тръгна надолу. Явно Дългия не знае поговорката за онзи, който копае гроб другиму...

137

засмян

преди 16 години

Хуморът на Слави има за таргет група краварки и кравари.

136

LEBANER

преди 16 години

Nego haresvam tova mom4e