fallback

Това не е реклама на телевизията, която излъчва шоуто. Това е опит да ви убедя, че момчетата и момичетата в Звездната Академия заслужават много повече внимание и подкрепа от зрителите, отколкото участниците в Големия брат. За тези 13 момчета и момичета  изпитанието е да намерят себе си и да се утвърдят- стремеж, който заслужава много повече уважение от рисуването по стените в къщата, в която живееш и пърденето в лицето (ако последните две действия изобщо заслужават някакво „уважение“).

  • За да разбереш как живеят идолите ти. Бритни Спиърс, Анастейша, Роби Уилямс и компания живеят така от първия ден, в който са решили да се занимават с музика. Разпяването, репетициите по танци, актьорското майсторство може да ти се струват скучни, но те са в основата на успеха, независимо дали ти се вярва или не!

  • Ако си под 18, гледай Стар Академия, за да разбереш от сега какво те чака в истинския живот, след училище и далече от полата на мама. Дисциплина и труд, независимо в каква сфера ще работиш. Но, както и в Академията, ще срещнеш приятели, които трябва да знаеш как да задържиш. Бъди умен и се поучи от грешките на талантите в общуването им с другите "съквартиранти". Можеш да откриеш решение и за твоя проблем в общуването със съучениците си.

  • Ако си между 18 и 30, гледай Стар Академия, за да си припомниш времето в училище, когато си мислеше че морето е до колене и че животът навън те чака с отворени обятия; когато си мислеше че първата ти любов ще е вечна и изобщо, ако искаш да си припомниш колко безгрижен и чудесен беше животът преди Университета.

  • Ако си над 30, гледай Стар академия, за да разбереш от какво се вълнуват децата ти, какви са истинските им проблеми и да се радваш на възможността, която им е дадена, за да покажат себе си.

  • Слабата страна на Стар академия е, че тя показва само живота на певците. Много малко хора си дават сметка, че песните, които слушаме, са резултат от такъв къртовски труд и желязна дисциплина, на която са подложени талантите в Къщата. Много е лесно да кажеш „Аз мога да пея“, когато всички са се събрали на дансинга, полу-пияни и се дерат върху последния чалга-смаш-хит колкото сила имат. Лесно е да решиш че ставаш за супер- звезда, когато седиш с дезодорант в ръка вместо микрофон пред огледалото и имитираш стъпките от последния клип на Бритни Спиърс. Но истинската работа на музикантите остава скрита и няма нищо общо с бляскавите концерти и модерните дрехи.

    Зрителят от своя страна заслужава много повече шоу като Звездна академия, отколкото като Биг Брадър. Не мога да се съглася с мнението, че българският зрител е прост и иска да гледа простотии. Или...

    Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

    fallback
    fallback
    fallback