Трима помощник-водещи ще има шоуто за бъдещи звезди “Стар академи”, съобщи Нова телевизия.

В 23,45 часа ще започва "Ало, Стар академи?", което ще представя кратък нецензуриран материал на академията за млади звезди. Освен Зара, както Dnes.bg вече съобщи, като водещи ще се редуват още една от героините на "Биг брадър" и манекенката Мария Силвестър.

Титулярна водеща на започващото на 11 април риалити шоу ще е Мария Илиева. Тя ще представя всеки понеделник всеки от студентите с подготвената от него песен през седмицата и ще обявява тримата предложени за изгонване. Участниците ще бъдат номинирани от жури, а зрителите ще решават кой от да си тръгне.

"Стар академи" ще се излъчва всеки ден от 20,30 часа, ще има и кратко пряко включване от 17,15 часа. Шоуто ще продължи до 18 юли.

Заради звездното училище цялата програмна схема на телевизията се променя.

Миа Сантова си тръгва от сутрешния блок и ще води късните новини на "Нова телевизия". Освен водеща, Сантова ще заема и длъжността отговорен редактор по  европейските въпроси в нюз рума на телевизията. 

От 11 април  централната емисия  новини на "Нова телевизия" ще започва с 15  минути по-рано - в 19,15 часа, информираха от медиата.

Централните новини ще бъдат с нова визия, ще има нови рубрики, една от които е "Пулсът на живота". Тя ще се прави по  сигнали на зрители.

Лора Крумова ще заеме мястото на Миа Сантова в сутрешния блок "Здравей, България". Крумова е асистент в предаването "Коритаров лайв", което също ще стане част от сутрешния блок, заедно с водещия Георги Коритаров. Ники Дойнов остава водещ в "Здравей, България".

На 16 април започва и ново предаване на Венета Райкова – "Ексклузивно". Всяко събота тя ще представя светския живот в страната, а всяка неделя - жълти новини от света. Райкова продължава да води и "Горещо".
 
Всичко за шоуто

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase