fallback

Open-Ear слушалките Huawei FreeClip вече могат да се закупят в България в комплект с Huawei Band 8
 
От днес, 8 април 2024, дългоочакваният иновативен модел безжични слушалки от отворен тип Huawei FreeClip е наличен на българския пазар, в два атрактивни цвята – тъмнографитено и бледолилаво. До 21 април включително те се предлагат в комплект с фитнес гривната Huawei Band 8 на препоръчителна цена от 399 лева в търговската мрежа на Yettel, Vivacom, Технополис, Zora, избрани партньори на дистрибутора Поликомп като Ozone.bg. Ardes.bg, Plesio и laptop.bg, и онлайн магазина на A1.

Веднага след обявяването си през декември 2023, моделът предизвика истински фурор на китайския пазар и успехът му бързо се разраства в цял свят благодарение на изключително успешната реализация на концепцията за отворен тип слушалка.

Иновацията C-bridge Design

Част от все по-богатата колекция Fashion Forward на Huawei, Huawei FreeClip са олицетворение на перфектната комбинация от стил и комфорт. Те развиват идеята за клип-механизъм в специално проектиран C-bridge Design, балансиращ размера, теглото и качеството на цялата слушалка. В разработването на дизайн, който работи едновременно в полза на естетиката, акустиката, управлението, стабилността и издържливостта, са инвестирани три години на анализ и тестове на база на данните за слуховия апарат на над 10 000 души. Структурата включва никелово-титаниева мемори сплав, като всяка слушалка тежи едва 5.6 грама и не натоварва дори при целодневно носене. Тя е съставена от акустично топче, което застава от предната част на ухото, до ушния канал, но без да навлиза в него, т. нар. Comfort Bean – малко по-голямо „бобче“, заставащо зад ухото, и гъвкав мост между тях, чиято стегнатост се адаптира при носене.  

Звук, батерия, контрол, водоустойчивост и симетрия

Качеството на звука се гарантира от двоен магнитен драйвер и система за обръщане на звуковите вълни, така че вие да чувате добре, а околните – нищо. Батерията издържа до впечатляващите 36 часа с овалния кейс за зареждане, налице е IP54 защита от прах, пот и вода, мостът между двете части на слушалката служи и за контролирането на операциите с жестове. Налице е също система за неутрализиране на околния шум на  вятъра при провеждане на разговори.

За още по-голямо удобство, двете слушалки са напълно еднакви и при поставяне сами определят коя влиза в ролята на дясна и коя на лява.
 

Стабилност и осъзнатост - перфектни за спорт на открито и закрито

Huawei FreeClip имат две основни специфични предимства, които ги правят идеални за активно спортуващите – стабилност и предоставяне на нужната осъзнатост за околната среда. Фактът, че не навлизат в ушния канал, ви дава възможност да регистрирате достатъчно от по-силните и резки шумове около вас, например от автомобили и клаксони при колоездене или джогинг в градска среда. Самият C-Bridge Design ги прави още супер стабилни дори при много бурни движения, на практика е много трудно да загубите слушалка. Включената в комплекта до 21 април фитнес гривна Huawei Band 8 с многество функции и издържлива батерия е още един стимул да посрещнете пролетта с повишена двигателна активност.

 
Комфорт през целия ден – и за офиса

Отново осъзнатостта и цялостният комфорт правят Huawei FreeClip идеални за работа в офиса. Можете да си пуснете лека музика, без да сте напълно изолирани от колегите си, да превключвате удобно между нея и телефонните разговори, и дори да не ги ползвате в определено време, да забравяте, че са на ушите ви. Не предизвикват неминуемото дразнене при дълго носене, както In-ear моделите, а дългият живот на батерията – до 8 часа, без да прибягвате до кейса, правят един цял работен ден с тях напълно възможен.

Богат избор от аудио за всеки вкус в Месеца на здравето на Huawei

Huawei FreeClip са много модерен и иновативен Open-ear модел с атрактивен Fashion Forward дизайн и специфични предимства пред традиционните безжични слушалки. Те са част от все по-богатото аудио портфолио на Huawei, което разбира се включва модели с безапелационно шумопотискане и качество на звука като FreeBuds Pro 3, както и разнообразие от In-ear и Open-Fit модели в по-достъпния ценови сегмент. През месец април, обявен от Huawei за Месец на здравето в България, те, както и редица смарт часовници и фитнес гривни, се предлагат с разнообразни отстъпки и промоции в партньорската мрежа на бранда. Изберете тези, които отговарят най-добре на вашия стил на живот, или защо не – изберете два модела за различните сценарии от ежедневието си – когато искате да се изолирате напълно от света, и когато искате да не прекъсвате връзката си с него, докато се радвате на любима музика, аудио книга или почти всепоглъщащ телефонен разговор.

Повече информация за Huawei FreeClip можете да намерите тук.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback
fallback