Снимка: архив Reuters
fallback

След като се разкачи от Международната космическа станция, космическият товарен кораб "Дракон" на американската компания SpaceX се върна на Земята, предаде ТАСС.

Космическият кораб достави от МКС 1,9 тона товари, резултатите от научни експерименти и образци от технологични разработки.

"Дракон" използва основните парашути. Благополучното приводняване е потвърдено", се казва в съобщение на страницата на SpaceX в Twitter.

Към момента на борда на МКС работят руският космонавт Фьодор Юрчихин и американските астронавти Джак Фишър и Пеги Уитсън.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

68

Анонимен

преди 6 години

Минуси не трябват. Хапчета са нужни.

67

от Анонимния

преди 6 години

Бухането на минуси не ви прави да изглеждате по - интелигентни. Дори е точно обратното. Изтъкването на проверяеми и реални доводи, които не са само твърдения е това, което би ви направило поне да изглеждате умни. Тоест, не евроатлантиЗЪма, а рационалността кара хората да намират интелект зад групата словосъчетания, наричани "пост в днеса" ;)))

66

Анонимен

преди 6 години

А, забравих, ядрена енергетика ;)))Най ефективните и в същото време най - евтините реактори са руски ;)))Ако си спомняте какъв натиск видяхме да затворим тея блокове на Козлодий, щото никой в СВЕТА не можеше да произведе по - евтин ток ;)))За Белене 2 реактора излизаха към 5 милярда с ВСИЧКО ВКЛЮЧЕНО. После се оказа, че един на Уестингхаус с нищо включено излиза над 7 милярда ;))

fallback