снимка: Ройтерс
fallback

Когато през тази година американският технологичен концерн Apple представи своя нов iPhone, на етикета за първи път може да има четирицифрена сума в долари. В актуален материал на Fast Company се твърди, че цената на iPhone 8 може да е доста над границата от 1 000 долара, особено на фона на факта, че актуалната цена на iPhone 7 Plus с 256 GB е 969 долара в САЩ.

Като причина за увеличението се посочват разходите за OLED дисплея. Освен това се очаква новият модел да предложи по-голям капацитет на паметта.

Разпитаните от Fast Company анализатори не са единни за това какво име ще носи OLED iPhone с дисплей от 5,8 инча. Докато iPhone 8 се счита за много вероятно наименование, редица източници споменават и iPhone X като вариант.

Новият iPhone е описван като черен монолит с елегантен дизайн. Рамката около телефона вероятно ще бъде направена от неръждаема стомана, а предната и задната част - от стъкло.  

Apple работи, както по-рано беше съобщено, над интеграция на хоум бутона. Има вероятност и механичните бутони от двете страни да изчезнат и да се заменят с плоски, интегрирани в рамките и чувствителни на докосване сензори.

На задната част може да е същата система за двойна камера, каквато ще има и в бъдещия iPhone 7s Plus с 5,5 инчов дисплей, който трябва да замени iPhone 7 Plus. За предната камера Apple работи в сътрудничество с Lumentum над 3D разпознаване. Как точно ще работи тази функция засега не е ясно. Възможно е разпознаване на лицето или подобрение на резолюцията. Говори се и за възможно използване на приложения за добавена реалност.

Какво още ще съдържа телефонът и кога да го чакаме вижте в Investor.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

32

Good old Jo

преди 7 години

... И аз от своя страна мога да добавя, че съм се ориентирал навреме и се насочил, доверил в използването на 1 чисто ново"китайче", ЯК съвременен нов модел, който ще кацне в близките дни у нас и въпросната brand-new машина съвсем споко слага в малкия си джоб прословутия и доста надценен я-фон и при това на 3x по-ниска цена и с много по-добри тех.хар-ки плюс по-качествен display+с много по-красив outfit/outlay... След което ще последват нови, още по-огромни загуби за Ха-мериканската Ko... ДА!

31

Да живее Мириам

преди 7 години

Хохохо, телефон за 1000$ се прави с части за 20$ и с много реклама, *** залупени.

30

PILOT

преди 7 години

Ейй това българина е много завистлив . Събрали сте се да плюете тези,които си купуват скъпи джаджи , но това си е лично техен проблем,те си дават парите .... Не видях един да е срещу тези,които използват другите марки , защо ли ...? Спрете се , много сме отворени да пишем по форумите , но за големите неща ни няма никъде , визирам румънците за пример ! Айде лека и на тези ,които са решили да си ползват новия IPHONE със сдраве да му се радват !!!

fallback