32

Good old Jo

преди 7 години

... И аз от своя страна мога да добавя, че съм се ориентирал навреме и се насочил, доверил в използването на 1 чисто ново"китайче", ЯК съвременен нов модел, който ще кацне в близките дни у нас и въпросната brand-new машина съвсем споко слага в малкия си джоб прословутия и доста надценен я-фон и при това на 3x по-ниска цена и с много по-добри тех.хар-ки плюс по-качествен display+с много по-красив outfit/outlay... След което ще последват нови, още по-огромни загуби за Ха-мериканската Ko... ДА!

31

Да живее Мириам

преди 7 години

Хохохо, телефон за 1000$ се прави с части за 20$ и с много реклама, *** залупени.

30

PILOT

преди 7 години

Ейй това българина е много завистлив . Събрали сте се да плюете тези,които си купуват скъпи джаджи , но това си е лично техен проблем,те си дават парите .... Не видях един да е срещу тези,които използват другите марки , защо ли ...? Спрете се , много сме отворени да пишем по форумите , но за големите неща ни няма никъде , визирам румънците за пример ! Айде лека и на тези ,които са решили да си ползват новия IPHONE със сдраве да му се радват !!!

29

Винету

преди 7 години

епа на село като пуснем на овцете музика от айфоня и кат са кротнат ... чудоиначе вечер в кръчмата вадим андроидя,не щем премиум кат ги нема овчичките

28

към 8

преди 7 години

iPhone е за хора с ярка индивидуалност, за личности----------------------------------- С ярка индивидуалност.... да, само че повечето му притежатели са със СНОБАРСКА ИНДИВИДУАЛНОСТ! Ако един човек когото уважавам и е доказал стойността си (творец, певец, композитор.... ) си е взел Айфоун, ще си го е заслужил напълно. Но някакъв новоизлюпен богаташ със селски манталитет или простовата метреса парадиращи с телефон за 2-3000 хил. си е трагикомедия! Даже няма да седна до такъв /такава който си го е сложил показно на масата в кафето. Че те друго нямат освен скъпия телефон или кола! Ако имаха

27

anon

преди 7 години

цената на айфон 7 плюс с 256гб в епъл магазина е $1100 грубо казано. така че...

26

Пешо*

преди 7 години

И като помислиш, че са всъщност по около 10$ парчето, а Епъл произвеждат само 1/3 от всичко, и то в Китай...

25

Анонимен

преди 7 години

Е рано е за iphone 8.Есента се представя s версията която е подобрена и ошлайфана версия на предходния модел.

24

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен (25)"за всеки влак си има пътници" - в слъчая "тъпници" ... ;)

23

Чикън

преди 7 години

епъли, ще пратите ли 1 картинка по bluetooth-а................а, да, то не можеше...

22

Анонимен

преди 7 години

Който има пари купува,който няма,рони крокодилски сълзи по форумите!Между другото и аз не намирам особен смисъл от подобна инвестиция,но за всеки влак си има пътници,а и не е чак толкова лошо да имаш нещо последен модел!

21

доц. д-р чоко боков

преди 7 години

до коментар 1.колега, аз ползвам нокия 3310 и нокиа 1208, първата няма фенерче и мют дори. скъсвам се да говоря, връзката е като старите апарати на БТК, силна и ясна. двата апарата сигурно струват общо 25 лв. за всичко останало има, не мастъркард, а компютри, таблети и лаптопи.

20

Анонимен

преди 7 години

Никога не бих дал и 1000лв за телефон,има Леново,Самсунг,Сони и т,н,които вършат чудесна работа...Имам и Самсунг Ноут вече на над 4 години,който още върви без никакъв проблем.Сменил съм само батерията с нова от официален вносител,22 лв. Но от друга страна пък защо да не се вземат парите на баламите за едно парче надценена пластмаса?

19

ApleFan

преди 7 години

Само на картофи съм, но пестя за новата осмица! Ще ида да лежа пред магазина, да не свършат! Пък и може да се запозная там с някой като мен. Миналата година имаше много приятели на прайда.

18

Анонимен

преди 7 години

Яко креативно от Епъл! Както са тръгнали, възможно е в 9-тката да сложат и сменяема батерия. Даже и жак за слушалки е възможно да има в 9...

17

стефчо

преди 7 години

тая цена няма да бутне "истинския" пич,като нищо ще го вземе на изплащане и ще ходи с 2,50 в джоба. Обаче като седне в кварталното кафе и го извади на масата барабар с ключовете от астарата очичките светят щастливо и се чувстваш като герой от клип по MTV..

16

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 17Знае човек - нищо иновативно, просто искат да запазят нормата на печалба.Вероятно и да наваксат част от печалбата, загубена поради спада в продажбите.

15

фсдфсдф

преди 7 години

В Бг ще е поне 3 бона, якооо, ама няма страшно българина има пари, все пак сме държава на мафията.Всичко К_ _ _И да почват да си го заработват, те знаят как, че иначе няма да са вървежни като излезе...

14

Анонимен

преди 7 години

Останалите марки също имат OLED дисплеи, при това доста преди Apple да се сети, но не са толкова надценени. Но е възможно да бъркам, все пак при Apple може да не е просто OLED, може би е по-иновативен OLED в сравнение с останалите марки телефони. Знае ли човек?

13

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 1Лъжеш