Снимка: Gettyimages
fallback

Фирма от Ню Йорк пуска апликация на будилник садист, който не спира да звъни, докато не се вкара баркод в смартфона, който се намира в другата стая, пише в. "Дейли мейл", цитиран от БТА.

Приложението е кръстено Im Up Alarm и ще види бял свят през месец юни. То ще бъде достъпно за мобилни устройства с операционни системи Ios и Андроид.

Софтуерът така е измислен, че задължително да ви измъкне от леглото и да ви изправи на крака, за да спрете досадната аларма. "Обезвреждащият" баркод може да бъде изписан върху чаша за кафе или върху магнитен носител, залепен да хладилника. Той задължително трябва да се съхранява в друго помещение, извън спалнята.

Изобретател на приложението е Майкъл Смейгън. Той държал да направи устройство, което да не ни се подчинява и да ни оставя да спим, колкото си искаме, след като изключим алармата му.

Апликацията ще бъде платена и ще струва 8 долара.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

13

Анонимен

преди 9 години

Ако ще и да измислят приложение, което задвижва пневматичен чук да те удря в кокалчетата все тая. Това дали ще станеш или не си зависи изцяло от теб. Просто няма да включваш алармата или ще строшиш телефона или нещо друго. Тук приложения не могат да помогнат. Въпрос на желание и дисциплина /и на здрав и пълноценен сън разбира се/

12

Каручка

преди 9 години

Със същия успех мога да си сложа и будилника в тенджера с едва сложен капак в другата стая ...

11

Анонимен

преди 9 години

Преди няколко години още хората изобретиха будилник с машина за унищожаване на документи.Лягаш си вечер и слагаш една 100 левка на машината..... будилника звъни и ако не станеш да махнеш банкнотата след известно време просто я нарязва. А повечето хора притежават телефони на които ползват едва 10% от функциите и приложенията но пък ей така да си имат...А за да не Ви се налага да претрепвате будилника с чук гледайте да имате пълноценен сън (8 часа)независимо какво правите преди него.

fallback