13

Анонимен

преди 9 години

Ако ще и да измислят приложение, което задвижва пневматичен чук да те удря в кокалчетата все тая. Това дали ще станеш или не си зависи изцяло от теб. Просто няма да включваш алармата или ще строшиш телефона или нещо друго. Тук приложения не могат да помогнат. Въпрос на желание и дисциплина /и на здрав и пълноценен сън разбира се/

12

Каручка

преди 9 години

Със същия успех мога да си сложа и будилника в тенджера с едва сложен капак в другата стая ...

11

Анонимен

преди 9 години

Преди няколко години още хората изобретиха будилник с машина за унищожаване на документи.Лягаш си вечер и слагаш една 100 левка на машината..... будилника звъни и ако не станеш да махнеш банкнотата след известно време просто я нарязва. А повечето хора притежават телефони на които ползват едва 10% от функциите и приложенията но пък ей така да си имат...А за да не Ви се налага да претрепвате будилника с чук гледайте да имате пълноценен сън (8 часа)независимо какво правите преди него.

10

Някой си

преди 9 години

АПЛИКАЦИЯ?!?! Еййй, не се научихте да превеждате!!! "Application" НЕ СЕ ПРЕВЕЖДА "апликация", а СЕ ПРЕВЕЖДА "приложение"!!!

9

До 3

преди 9 години

Така е в провинцията. Май не знаеш в София,че животът тече и в 00 часа в центъра,а ти си лягаш с кокошките....... и ставаш с тях.

8

до 7

преди 9 години

Не давай ако обичаш квалификации за нещо ,което не разбираш. Спортувам сутрин. Куче нямам. За тези 4 часа ми е напълно достатъчно за вечеря с приятелката ми , за една чаша вино и за любов. Оправданията са само за слабохарактерните хора. Всичко може да се вмести така ,че да имаш пълноценен сън.

7

Анонимен

преди 9 години

Номер 3, ненужни са ти на теб, щото ти е скучен живота. Аз работя до 18ч, след това разхождам кучето, ходя на спорт, трябва и гаджето си да видя. Как да стане това всичкото за 4 часа? Секса въобще няма да ти го споменавам, той явно е част от вредния начин на живот за теб :)

6

Анонимен

преди 9 години

Оръжеен магазин продава пистолети и патрони с отстъпка за стрелба по "садистичния будилник".

5

Анонимен

преди 9 години

И ако заспя след като съм вкарал баркода в другата стая, тогава какво правим...

4

до 2

преди 9 години

Ама ти не знаеш ли, че има патент за подобен будилник. Някакъв англичанин, го предлага. Представлява обикновен часовник, свързан с лостова система. Първо звъни, след две минути, ако не се събудиш, ти дърпа завивката, а ако и след това не станеш, ти обръща кофа на главата!

3

...

преди 9 години

най-добрия будилник е да си легнеш навреме и да спиш пълноценен сън. Като си легна в 22 часа без никакви будилници ставам в 6-7 часа. Иначе какво правим след 22 ? Ненужно сърфиране , ненужна телевизия или ненужно пиене. Всеки сам преценя

2

Анонимен

преди 9 години

Най-садистичният будилник е кофа леденостудена вода.

1

Анонимен

преди 9 години

Компютърът ми е нагласен така - в другата стая, включва се и пуска музика в точно определен час............ и не ми пречи пак да спя колкото си искам. :)Трябва да измислят "будилник", който да те боде през матрака. Само така биха станали повечето поспаланковци.