Приложенията са част от хъба за мобилни приложения на Виваком - Viva apps. Снимка: Dnes.bg
fallback

Мобилни приложения за най-популярната операционна система Android вече са на разположение на потребителите нa Dnes.bg, Tialoto.bg, Gol.bg и женския портал Az-jenata.bg. 

Приложенията са част от хъба за мобилни приложения на Виваком - Viva apps, който включва новинарски, спортни и лайфстайл приложения със съдържание от водещи медии в България. Всички приложения могат да бъдат изтеглени след инсталиране на Viva Apps безплатно от Google Play.

Мобилните приложенията на Dnes.bg, Tialoto.bg, Gol.bg и Az-jenata.bg дават възможност за бърз достъп до най-актуалната информация за деня от всеки сайт, галерии със снимки, най-четени и най-коментирани заглавия за деня, актуална ТВ програма, хороскопи или бърз достъп до любима готварска рецепта от Az-jenata.bg.

Също така всеки потребител, който си е инсталирал например приложението на Dnes.bg, бързо и лесно може да стане мобилен репортер на Dnes.bg с новата рубрика мРепортер.

На разположение на потребителите на Dnes.bg е и приложението за операционната система iOS, който може да се инсталира безплатно от следния линк: https://itunes.apple.com/app/id565062379.

През следващата година ще бъдат пуснати мобилни приложения и за други сайтове на медийната група Инвестор.
 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

13

герган

преди 11 години

я си напишете приложенията като хората бе ***... откъде накъде трябва да си инсталирам някакво *** на виваком? ... те ли ви платиха - уруди мръсни!

12

ХА ХА ХА

преди 11 години

А аз ще го преместя

11

bug

преди 11 години

много е бъгава viva apps, за съжаление трябваше деинсталирам малко след като го пуснах. за iOS приложението е добре, но за android трябва да се поработи.идеята е добра, просто изпълнителите не са се справили като хората

fallback