13

герган

преди 11 години

я си напишете приложенията като хората бе ***... откъде накъде трябва да си инсталирам някакво *** на виваком? ... те ли ви платиха - уруди мръсни!

12

ХА ХА ХА

преди 11 години

А аз ще го преместя

11

bug

преди 11 години

много е бъгава viva apps, за съжаление трябваше деинсталирам малко след като го пуснах. за iOS приложението е добре, но за android трябва да се поработи.идеята е добра, просто изпълнителите не са се справили като хората

10

Анонимен

преди 11 години

До БобиTова, че се имаш за най-големия балък, не ти дава право да слагаш подобен етикет и на други. Хората имат мнение и си ги изразяват, а ти се правиш на нещо повече?!? Комплекси, комплекси ...

9

@momakatnet

преди 11 години

Като цяло голяма илагация. Медиина агенция използва виваком за да си направи апликация. Много сте зле! И е направене доста mobile unfriendly! Като си направите самостоятелна апликация, а не вивакомски простотии тогава пишете пак.

8

Боби

преди 11 години

Ейййй, много компетентни тука бееее. Много недовлни бееееее. Майстор Тричко знае всичко. На мен пък ми харесва приложението на Днес.бг за iOS... Сега чакам такова и за гол.бг. А вие давайте акъл като кибици как можело да се направи, как не и кого да наемат. Е заради такава "майсторщина" сме най-големите балъци в света - всеки разбира от всичко по малко, но в нищо не е специалист.

7

iOS

преди 11 години

"приложението" за iOS си е чисто и просто webview с няколко tab-a за навигация. Като правите нещо поне си подберете кадърни програмисти които разбират как се правят мобилни приложения. Хубаво, спретнали сте няколко html5 страници, но това не е правилното решение...фейсбук избягаха от html5 приложение и се върнаха към native, това трябва да ви подскаже поне малко за недостатъците на този вид решения.

6

...

преди 11 години

Табовете са долу - нещо присъщо за iOS. Шрифта изглежда доста малък, "табовете" горе за най-четени и т.н. изглеждат ужасно с този border... Уф няма смисъл да продължавам. Личи си че пълни аматьори са мислили това приложение, без да си мръднат пръста и да прочетат малко за android ***/UX. Сигурно е писано на PhoneGap заедно с iOS версията. И върха на сладолева - Вива Апс - колко човека ще си сложат тази простотия, която всеки програмист може да направи за 1 ден и ще изглежда по-добре.

5

...

преди 11 години

Каква е тази простотия... хиляда приложение направили... обединете ги в едно, направете хубав дизайн и комбинирайте всичко в едно. Да не говорим, че нито вива апс, нито глупавите ви приложения спазват каквито и да е дизайн препоръки и трендове на Андроид. Няма да си инсталирам приложенията, но сигурно не са native, а са Web Apps - т.е. сайта wrap-нат в едно WebView. ActionBar-а не е native, с друга височина е, на скрийншота снимките долу са много тесни, има голямо отстояние между тях и текста...

4

Анонимен

преди 11 години

google play нищо не ми намира , явно е пак някаква простотия .мобилния сайт в приложение което трябва да се изтегли през друго приложение .... бих казал :Абе я не ме занимавайте с глупости

3

Анонимен

преди 11 години

ЛюбоGoogle Play не е ли второстепенно ?! Злетак

2

бате Любо

преди 11 години

Да си сложа Viva Apps за да си инталирам Dnes.bg ... шегувате се нали? Колко ще ми плащате на месец за да държа приложение на виваком, което не искам? Защо не качите приложението за сайта директно в google play, за да не се налага да ползваме второстепенни и бъгави програми само и само да си прочета един от любимите ми сайтове за новини?

1

От Австралия(Сидни)

преди 11 години

ПРИЛОЖЕНИЕ ?!?! ЗА ДА СИ ОТВОРЯ някав web сайт? Инсталирам приложение.....На къде води тази мода? Дай да инсталирам по 1 приложение за всеки 1 сайт. Значи всяка седмица имам да инсталирам по 300 приложения значиЗа какво ми е тоя браузер за какво са ми тия bookmarks абе направо ще до деинсталирам баси непотребната програмаНякой наистина иска за удави света в кафяво.