Снимка: Reuters
fallback

Подразделението на Motorola за производство на мобилни телефонни апарати, което е пред изкупуване от Google, спечели дело за патент срещу компанията Apple, предаде ДПА.

Съд в германския град Манхайм забрани на Apple да продава телефони в Германия, които нарушават два патента на Motorola. В съдебното решение не се посочва за кои устройства на Apple става дума, но вероятно то обхваща по-голямата част от продукцията на Apple.

До днес не са огласени мотивите за решението на манхаймския съд. Патентният спор се отнася до предаването на комуникационни сигнали и синхронизирането на данни между групи получатели, посочва ДПА, цитирана от БТА.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

83

Инкогнито

преди 12 години

До 85: И на домашния ми компютър, и на лаптопа си ползвам Arch Linux. Домашният ми сървър е под FreeBSD. ;)

82

Striker

преди 12 години

Дааа, гроздето е киселко! :))) Ми ползвай си Хаш ***-то и не давай акъл тогава.

81

Инкогнито

преди 12 години

До 81: Какви грешки? Антената на iPhone 4, проблемът със загубата на Wi-Fi (или рязкото му влошаване) при iPad2, сега проблемите с батерията при 4S. За такива грешки ти говори човекът. И преди да си се хвърлил да обясняваш някакви глупости за iPhone 4 и антените, нека те спра - горд притежател на iPhоne4 съм от повече от година и проблемът наистина съществува. ;)П.П. Да си купиш настолен PC на Епъл е безумие. И не почвай с разяснения за ОС-а, защото OSX можеш да качиш на (почти) всякакъв хардуер, а компонентите в настолните компютри на Епъл не са нищо особено и с нищо не се различават от това, което можеш да си купи в магазина на половин цена. ;) При лаптопите нещата стоят по почти същия начин, както ще ти каже и популярният в този сайт епъл-фенбой НаблюдателЕЕ, когото запознах със серията на HP Envy, които не отстъпват по нищо на Mаcbook Pro (даже в много отношения са по-добри), а са с $1000 долара по-евтини. ;)

fallback