83

Инкогнито

преди 12 години

До 85: И на домашния ми компютър, и на лаптопа си ползвам Arch Linux. Домашният ми сървър е под FreeBSD. ;)

82

Striker

преди 12 години

Дааа, гроздето е киселко! :))) Ми ползвай си Хаш ***-то и не давай акъл тогава.

81

Инкогнито

преди 12 години

До 81: Какви грешки? Антената на iPhone 4, проблемът със загубата на Wi-Fi (или рязкото му влошаване) при iPad2, сега проблемите с батерията при 4S. За такива грешки ти говори човекът. И преди да си се хвърлил да обясняваш някакви глупости за iPhone 4 и антените, нека те спра - горд притежател на iPhоne4 съм от повече от година и проблемът наистина съществува. ;)П.П. Да си купиш настолен PC на Епъл е безумие. И не почвай с разяснения за ОС-а, защото OSX можеш да качиш на (почти) всякакъв хардуер, а компонентите в настолните компютри на Епъл не са нищо особено и с нищо не се различават от това, което можеш да си купи в магазина на половин цена. ;) При лаптопите нещата стоят по почти същия начин, както ще ти каже и популярният в този сайт епъл-фенбой НаблюдателЕЕ, когото запознах със серията на HP Envy, които не отстъпват по нищо на Mаcbook Pro (даже в много отношения са по-добри), а са с $1000 долара по-евтини. ;)

80

Анонимен

преди 12 години

"До днес не са огласени мотивите за решението на манхаймския съд."Мотивите на съда са няколко милина долара.

79

до 81

преди 12 години

Напълно те подкрепям!В света на компютрите и смартфоните има 2 марки - Apple и всички останали.Струват по-скъпо, но качеството си заслужава инвестицията.

78

До Крети

преди 12 години

Какви грешки, абе вие хора разума ли сте си загубили? Аз допреди да се сблъскам с продуктите на ейпъл, само сини екрани, блокирания, рестартиране и преинсталиране, бяха неща които присъстваха постоянно в живота ми. Имам Мак от 3 години, айфон и айпад от вече почти две години и не знам какво е засичане и блокиране и принудителен рестарт. И после някакви гийкове ще ми говорят, че клиентите на ейпъл били овце и продуктите им били с грешки пълни. Вие ПРОДУКТ НА ЕЙПЪЛ ПОЛЗВАЛИ ЛИ СТЕ?

77

Крети

преди 12 години

Стив Джобс е гений който успешно продава , продукт с грешки на стадото овце скъпо и те му се кланят и радват.Боли ме хея за Ифон ,всичките ми познати имат аз никога няма да си купя искам да се отличавам от стадото :)

76

Мишо

преди 12 години

"между интелекта и мазохизма няма връзка".... Наблюдател, аз поне ви сложих интелект, а ти го отрече. :-) Няма проблеми, щом казваш ще се съглася, феновете на айБезсмислиците сте мазохисти без връзка с интелекта. :-) :-)

75

Mickey

преди 12 години

Do 76 НеуместенAз пък ти стискам ръка че се притече навреме на помощ на НаблюдателЕЕ, защото вече му изтърбушиха кофата ! Добре че се появи ти като Радецки!А тия дето злословят срещу Месията трябва да бъдат хвърлени на кладата!:) Никой не трябва да пречи на "правоверните" да принасят лептата си в името на Пророка прозрял в бъдещето!:)))P.S.: Между другото ХИЧ не е сигурно че "иновационното" айСиктиче ще бъде баннато в Германия!

74

Неуместен

преди 12 години

Това, че наричате гений "***" може само да говори за възпитанието ви и ограничеността на съзнанието ви... Стискам ръка на НаблюдателЕЕ защото човека се интересува и дори си прави труда възпитано и аргументирано да отговаря на някои люде...

73

Неуместен

преди 12 години

Пичове, повечето, които плюят iPhone и Apple са или незапознати или нямат пари да си купят нещо на ябълката или са точно толкова фанатизирани Android - маниаци, за каквито обвиняват привържениците на плодовата марка. Няма как да се приемат разумно от човек аргументи завършващи с "***"... Аз съм изтествал за тая година почти всичко мобилно и на двете марки - безспорно Android-a си има предимства, но няма как да настъпи iOs...

72

Dido

преди 12 години

Apple спечели делото срещу Самсунг и забраниха продажбата на продуктите Галакси в Германия. Моторола спечели дело срещу Apple и забраниха продажбите на продукти на Apple в Германия. Браво на Apple, започнаха война с която Моторола изрита два от основните производители на телефони от най-големия европейски пазар. Apple са гениални!!! :-) :-) :-) Да съдиш някой за нарушение на патентно право, когато самия ти нарушаваш патентните права на други ......I сиктир!! :-) :-)

71

Анонимен

преди 12 години

Е вече знам, че 100% си платен писач. За таш*к си...

70

НаблюдателЕE

преди 12 години

@ Мишо:Никак не е случайно, че защитаваш Android - иска се интелект за да се осъзнае, че между интелекта и мазохизма няма връзка :-)

69

До 67

преди 12 години

Маркетинг на тъпите американци - знаеш как е :) Сега правят пари на гърба на Стив - не случайно изчакаха с продажбите на новиа АйШит... Да не говорим за масовите дефекти в софтуера... Ама нали е модерно :)))

68

Мишо

преди 12 години

"Но за да избере човек iPhone, се иска определен интелект"... Съгласен съм...точно oпределен МАЗОХИСТИЧЕН интелект. ;-) :-) Хем си плащаш скъпо и прескъпо, хем после те клатят отвсякъде и по много. :-D :-)

67

НаблюдателЕE

преди 12 години

@ Мишо:За ползването на iPhone не се иска особен интелект и това е преимущество, на което се дължи голяма част от успеха на Apple на пазара.Но за да избере човек iPhone, се иска определен интелект :-)

66

Инкогнито

преди 12 години

Присъединявам се към молбата на 63 и бих желал да видя как точно SGS2 е по-добър от 4S. (:

65

Анонимен

преди 12 години

"Наблюдателния" платен писач на Apple пак е на смяна, както виждам.Стив Джобс умира, но малоумието на i-фанатика е безсмъртно.

64

Мишо

преди 12 години

Наблюдател, то пък, за да се използва айТелефона се изисква огромен интелект. :-) :-D