Снимка: Bulgaria ON AIR

“Мъж мечта” е нова комедийна постановка, в която зрутелите ще се потопят в света на връзките и любовта, където ще бъдат разкрити неподозирани тайни. Историята започва с "ябълката на раздора", която провокира трите главни героини да се изправят пред неочаквани откровения и да се запитат: съществува ли идеалният мъж и дали именно те ще бъдат избраните?

"Няма идеални хора, както мъже, така и жени. Най-хубавото е, когато двама души се усетят и се намерят и тогава става идеалната спойка между тях. Нашите героини са страшно комични, защото всяка една си представя нейния мъж мечта по различен начин. Моята е интелектуалка. За нея мъжът трябва много да е чел, да говори на философски теми, да ѝ сваля звезди", каза актрисата Станислава Ганчева в студиото на "България сутрин".

Таня Кожухарова разказва, че нейната героиня е здраво стъпила на земята.

"Досега тя ги е носила и за моята героиня мъжът мечта е този, който най-накрая ще я понесе нея, но няма такъв. Тя се надява, че този конкретният персонаж сега най-накрая ще я понесе", разказа актрисата Таня Кожухарова пред Bulgaria ON AIR.

"Моята е инфлуенсърка”, допълва Деси Моралес и казва, че героинята ѝ знае за какво мечтае - за богат, красив, известен, за когото може да се омъжи.

Този забавен сюжет поставя въпроси като: "Има ли мъж мечта?" и "Какво всъщност искат жените?". Трите жени се впускат в шеметна надпревара за сърцето на мистериозен господин, изигран от Иван Матев. По пътя си те попадат в комични ситуации, изненадващи обрати и драматични откровения. Постановката ще се играе в "Theatro-отсам канала".
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase