Снимка: архив, Булфото
fallback
Медиите са виновни за това, че хората снимат трагедии без да помагат, заяви председателят на САБ Христо Мутафчиев. Актьорът, който има три деца смята, че особена вина имат сутрешните блокове, които не спират да приканват хората да снимат и да им пращат новини.
 
Според него, всеки иска да има своята минута слава и това го прави не за да помага на полицията, колкото за да получи тази така желана популярност в социалните мрежи. 
 
Мутафчиев коментира и жестокия побой, довел до смъртта на Тодор от Враца.
 
"То е ясно, че е бито, та пребито, че да се случи това. Никой не съзнава, че мозъкът изпада в шок", обясни актьорът пред Нова тв. Самият ой призна, че има хладно оръжие в багажника на колата и е готов да го използва при необходимост.
 
"Нося си и бастун", пошегува се актьорът със здравословното си състояние, заради преживения инсулт.
 
Христо Мутафчиев възпитава децата си да бягат от подобни ситуации, въпреки че самият той не би останал равнодушен.
 
"Знам, че това води до смърт на невинен човек, но пък вътрешното ти убеждение може да каже нещо друго", каза той и сподели, че неведнъж е изпадал в такива ситуации и всеки път реагира по различен начин.
 
"Един уличен бой продължава между 3 и 7 секунди, не е като в киното, но тези секунди ти променят живота или го приключват", категоричен бе той.
 
Актьорът цитира и Стамболов от пиесата "Духът на поета" - "Хваща ме яд на този наш, заспал народ" като допълни, че българинът може и да не е скучен, но е заспал.
 
Мутафчиев играе себе си в театър Азарян в постановката "За теб", но тя не разказва за инсулта на Христо Мутафчиев, а за тежката ситуация на един образ, описан от Яна Борисова.
 
"При мен проблемът дойде не от това, че не чувам, а защото съм мъж и съм страхлив, затова не отивам на доктор". След случилото се успява да изгради имунитет да не се дразни лесно и бързо.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

40

Спи народе

преди 8 години

Който няма пари,няма право да говори!Тодор Живков1981

39

Анонимен

преди 8 години

Ристьо , ти пак ли изпълзя да се изказваш бе? Що не си пиеш ракийката там, чак взел и диагнози да поставя, не са прави на Хорейшио

38

ссовчо

преди 8 години

Дела Дела!?! Т ЖИВКОВ!?!473

fallback