40

Спи народе

преди 8 години

Който няма пари,няма право да говори!Тодор Живков1981

39

Анонимен

преди 8 години

Ристьо , ти пак ли изпълзя да се изказваш бе? Що не си пиеш ракийката там, чак взел и диагнози да поставя, не са прави на Хорейшио

38

ссовчо

преди 8 години

Дела Дела!?! Т ЖИВКОВ!?!473

37

1453

преди 8 години

Османската империя и Римската нямали никаква вина че Бг-то е била 7 века под чуждо управление!Заспалите хора винаги да бедни и слаби!!

36

Дими

преди 8 години

Съжалявам колеги но не мога да се съглася с вас че Българинът е заспал ! По скоро българинът е така манипулиран че вече не може да прецени как да дейсва в такива случаи ! Щом медиите могат да манипулират дори държавните институции каква е гаранцията ако се намеся в нечия полза медиите да ме направят по голям престъпник от престъпника ! За това се намесвам само по време на бедствия ако преценя че мога да помогна а не да навредя !

35

свят свой

преди 8 години

БЪЛГАРИНАТ Е СТРАХЛЕВ ,И ЗАТОВА Е ЗАСПАЛ И ДРЕМЕ ЧАКА ~ЧАКА~РАКА,

34

SS

преди 8 години

а, и на мен ми се драйфа като му видя гадната мутра

33

SS

преди 8 години

да де, ама точно тоа добре заплатен тип - маниак на ГЕРБ (ПОЗОР за България !) ли ще прави коментари и ще дава оценки и акъл ! Хич да не се бара социолог и анализатор, той е *** АнаЛЛизидач...

32

гостенин

преди 8 години

До АнонименА КАДЕ ИСКАШ ДАБЪДЕШ СЛАГАНА ИЛИ ПОТОЧНО ДАДИГО СЖАТ

31

Горан

преди 8 години

Ристо, а ти па си много убав!

30

гербист-столичан

преди 8 години

Истина казва, но това не е лошо, че народа е заспал.Така народа се управлява по-лесно и е по-лесно да вървим напред по пътя на прехода и реформите с шокови терапии и затягане на коланите за народа. Иначе, нямаше да можем да вървим по прекия път на лишенията, а така е по-лесно и след още 20-25г. ще свършим с прехода.

29

Анонимен

преди 8 години

А Христо Мутафчиев африканец ли е?! Не искам да бъда слагана под общ знаменател с още няколко милиона хора от подобни *** класификатори.

28

Анонимен

преди 8 години

Народа е *** както и този на снимката който е от виновниците да разрушите държавата през 2009 и да докарате един *** пожарникар на власт.Сега ще плащате цената.Казах го още тогава "Който сее ветрове жъне бури".

27

АЛОУ

преди 8 години

РИСКЬООООООООО,РИСКЬО,РАДВАЙ СЕ,ЧЕ Е ЗАСПАЛ ,ОТИ ИНАЧЕ НЕЧЕМ ДА ГА МИСЛИМ ШУ ЩЕШЕ ДА СТАНЕ С ТЕБЕ У БУРГАС.

26

Анонимен

преди 8 години

Българинът го приспаха с различни обещания и сладки мечти . Той спи вече 26 години и сънува как ще се събуди богат, радва се на простотиите на управляващите, и чека да го "упраят", ощесливят и освободят други, той българинът не требеа да става лош, а само да консумирка демокрасията, свободата и благата.

25

Анонимен

преди 8 години

Не само е заспал, но се е зомбирал и е обърнал резбата! Слушам как големи мъже клюкарстват, като изперкали бабички. Срам!

24

Анонимен

преди 8 години

Абе няма значение какъв е Мутафчиев. Прав е. Всеки е бил в чужбина и знае за какво става дума. Истината боли.

23

заспал

преди 8 години

***, лизчо, алкохолик....човек без съвест и морал, готов да се превия, извие и навие като безграбначно за да се хареса на простия човек.....

22

Българин

преди 8 години

"Мутафчиев коментира и жестокия побой, довел до смъртта на Тодор от Враца"Днес.бг трябва да внимават с прибързаните си заключения. Нека съдът да реши.

21

Анонимен

преди 8 години

А, ти си хроничен алкохолик, който се мисли за Брат Пит...***!!!