Снимка: Булфото
fallback

Близки, приятели и почитатели на Чочо Попйорданов могат да му кажат последно сбогом. Поклонението е в Народен театър "Иван Вазов" и започва от 11.00 часа, съобщава БНТ.

Oще по темата

Актьорът почина при нелеп инцидент едва на 48 години. Лекарите се бориха за живота му повече от 15 часа. Чочо Попйорданов е паднал от високо при Боянските гробища. Актьорът получи тежка черепно-мозъчна травма.

Непосредствено преди трагичния инцидент, Чочо е бил на гроба на своята майка, която е починала преди месец.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

43

Анонимен

преди 11 години

Продължение, че не ми стигнаха символи: Талантливи и обичани като него никога няма да бъдете. И от туй иде злобата ви. Отдайте почит на човека, отишъл си без време, вместо да хулите. Че и вие сте смъртни, и едничката причина да не ви пука какво пишете по подобни форуми е, че никога няма да станете обект на някой от тях. Поради нищета. Поради низост, глупост, простотия. Поради липса на други качества, освен гореописаните. Почивайте в мир, подли завистници! Чочо, за разлика от вас, ще живее вечно!

42

Анонимен

преди 11 години

Намеците, че Чочо пие не ми пречат на собственото пиене. За което данък обществено мнение не плащам. Плащам само ДДС и акциз. /Ако не е домашньовка, де/ Но се сетих за виц: Жена и мъж в автобуса. Жената, гневно:- Г-не, Вие ме опипвате, вие сте пиян!- Аз след три спирки ще изтрезнея, ама ти ще си останеш грозна.Та те тава и със злобата на много от прежнепишещите съфорумци. Той, Чочо и трезвен е бил, ама вие глумци и завистници като него талантливи няма никога да бъдете. Бог да го прости!

41

Анонимен

преди 11 години

Голям талант, рядко добродушен !!! Светла му памет!

fallback