fallback

 

Общ преглед

 


В Народния театър "Иван Вазов" се състоя поклонение пред именития актьор Коста Цонев. Артистът почина на 82 години в дома си на 25 януари. Да изкажат съболезнованията си на семейството дойдоха артисти, общественици и политици.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

25

ronin

преди 12 години

Изключително надарен халтураджия! Близал цял живот задниците на комунистите, а на дърти години облиза зад**ка на Мадридский ***!Но най-големият му грях е, че създаде Пъпеша!Това наистина е недопустимо!

24

грешник

преди 12 години

Защо всички се изкарват праведни?Защо всички са безгрешни?На българина все другия е крив а той е прав.Защо българите ги оценяват в ЧУЖБИНА, а в БЪЛГАРИЯ са само *** и т.н.По тази причина много млади българи напускат страната и я прославят.Защо трябва да е винги така?Поклон пред паметта му.Сегашното поколение от отричащи Всичко няма да го ощени.

23

Анонимен

преди 12 години

Ле-ле колко сте лоши! Дайте пример за един идеален артист, музикант или човек изобщо. Няма такъв, всички си имаме по някой грях, ако нямаме хората ще ни намерят. Какъвто и да е бил като човек, като артист беше забележителен. В мюзикълите си "Баща ми бояджията" и "Човекът от Ла манча" пееше с пъти по-добре от нашите певци. Да почива в мир !

fallback