Снимка: БГНЕС
fallback

Момчето, което пострада тежко при инцидент с електрическа тротинетка в Плевен, е починало, съобщи за БТА говорителят на Областната дирекция (ОД) на МВР в Плевен старши експерт Мариана Цветкова.

16-годишното момче пострада при падане с електрическа тротинетка на 27 август вечерта. То бе прието с черепно-мозъчна травма и с опасност за живота в университетска болница "Д-р Георги Странски".

Oще по темата
По първоначални данни инцидентът е настъпил заради неравности на пътя след ремонтни дейности на улица в квартал "Дружба". Полицията е получила информация за случая от тел. 112 за регистриран медицински инцидент.

След провеждане на оперативни действия е станало ясно, че се касае за падане на дете от тротинетка, допълни Цветкова.

От полицията в Плевен отбелязаха, че само през изминалото денонощие в полицията са постъпили пет сигнала за инциденти с водачи на тротинетки в областния град. Зачестяват и сигналите от пешеходци заради това, че в местата за разходка покрай тях минават тротинетки с доста висока скорост.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

41

Анонимен

преди 2 седмици

Доста бързо карат, да и аз имам тротинетка и децата ме питат винаги колко вдига и 50 км. им се вижда малко но всичко над 25 си е за оборудване като за мотор. В града е безумно д а се кара над 25 км/ч и за децата е задължителна каска но не го спазват. Не се съобразяват с малки деца в парковете има и кучета и заради тези *** ще ги забранят и ние нормалните хора няма да може да ги караме.

40

Някой

преди 2 седмици

За жалост момчето е видяно да кара с изключително висока скорост. Има приети правила от община Плевен, включително и забрана да се кара по центъра- нищо не се спазва още по-малко се контролира. Другото е, че ВиК навсякъде разкопава и после оставя попаднали терени, както е и в началото на улицата, на която живея. Купувайте и по 1 каска на децата си като сте купили за 3 хил. Лева тротинетка...

39

Libre comme air

преди 2 седмици

Бъллгарите умират и от простотия...!!!

fallback