41

Анонимен

преди 2 седмици

Доста бързо карат, да и аз имам тротинетка и децата ме питат винаги колко вдига и 50 км. им се вижда малко но всичко над 25 си е за оборудване като за мотор. В града е безумно д а се кара над 25 км/ч и за децата е задължителна каска но не го спазват. Не се съобразяват с малки деца в парковете има и кучета и заради тези *** ще ги забранят и ние нормалните хора няма да може да ги караме.

40

Някой

преди 2 седмици

За жалост момчето е видяно да кара с изключително висока скорост. Има приети правила от община Плевен, включително и забрана да се кара по центъра- нищо не се спазва още по-малко се контролира. Другото е, че ВиК навсякъде разкопава и после оставя попаднали терени, както е и в началото на улицата, на която живея. Купувайте и по 1 каска на децата си като сте купили за 3 хил. Лева тротинетка...

39

Libre comme air

преди 2 седмици

Бъллгарите умират и от простотия...!!!

38

Анонимен

преди 2 седмици

Естествен подбор. Малки лигльовци хвърчат по двама с 25 км:ч докато пушат. Цирка е пълен.

37

Анонимен

преди 2 седмици

Дайте му награда Дарвин, заслужил си я е.

36

Анонимен

преди 2 седмици

Уважаеми родители, това че сте купили мощна тротинетка на детето, не Ви прави по-добри. Напротив, прави Ви по-безотговорни! Жалко за момчето! Родителите му можеха да му се радват още дълги години...

35

Кънчо

преди 2 седмици

Освен, че тия *** се замозапалват са и мн опасни,както за каращите ги,така и за пешеходци и др участващи в движението..От друга страна обаче,каращите ги са безумно нагли и си мислят,че карат кола,а не двуколо л//йно.Във Варна ги има захвърлени на всеки ъгъл от тия дето са под наем.Най-ми е смешно като видя големи мъже/жени на такива неща.Изглеждат абсурдно,но явно се мислят за мн модерни и вървежни.Пълна забрана трябва.Жалко за момчето и родителите му.

34

На тротинетка

преди 2 седмици

Задължително с каска,наколенки и налакътици ако искаш да си цял.

33

Бог да го прости

преди 2 седмици

Родители пазете децата си от това тъпо и опасно превозно средство

32

Алекс

преди 2 седмици

С тези малки гуми и липса на окачване тротинетката е крайно опасно превозно средство.Малка неравност,по-висока скорост и падаш.Родителите,които купуват на децата си тротинетки,грам не мислят.

31

klod_si

преди 2 седмици

Да почива в мир! Познавах детето. Беше умно, стройно и възпитано момче.

30

Анонимен

преди 2 седмици

Е-тротинетки с пълна забрана в "териториятаБГ на безаконието и анархията"!

29

Анонимен

преди 2 седмици

Тези тротинетки се карат без каски и при едно падане човек може да си пукне главата.

28

от Плевен

преди 2 седмици

В Плевен положението с тези тротинетки е ужасно; преди три години едно момиче блъсна в центъра на града преводачката по италиански език, Елена Чепеловска (блок Балкан - срещу църквата Св. Николай); сега тя е неподвижна ..., сама, няма семейство ..! За нейното съществуване са необходими грижи ..! Елена Чепеловска - 064805308

27

случва се , инцидент

преди 2 седмици

щяха да го спасят . умрял . Сега , при тротинетката и велосипеда нещата са подобни . спиране, тръгване, ляво и дясно . напред . За да падне , значи или препядствие , или равновесие губи , или сблъсък . скоростта е според натовареността . Неравностите са препядствия . Каската не може да помогне .

26

Гиб Мелсън

преди 2 седмици

Винету не разбира от тротинетки. Той разбира от пожари. То май и от пожари разбира толкоз, щом цели села изгоряха. Няма как в страна на идианци водени от вожд да има нормални правила за движение. Правилото е само едно. На който коня му е най-бърз и най-силен той е с предимство на пътя. Така е при Винету.

25

Ямболски цървуль

преди 2 седмици

И много дърти пръчове карат тротинетки- ПРОСТИ ЧАЛГАРИ,КОИТО НЕ ТРЯБВА ДА ТЕЖАТ НА МАЙКАТА ЗЕМЯ!

24

Бог Да Прости

преди 2 седмици

Жертвите на Зелена Сделка, които в крайна Сметка ще са в Милиарди!

23

До 25

преди 2 седмици

Ти да не си моторист, от онези с пистовите мотори със скрития номер? Разправяй ги тие неща на баба си мой човек. Щото има и друга, по-верна приказка - веднъж стомна за вода, втори път - стомна за вода и третия път - стомната се чупи.

22

Анонимен

преди 2 седмици

Ел. тротинетки само на 16+, с каска и категория за мотопед. И никакви пешеходни зони и тротоари.