Снимка: БГНЕС, архив
fallback

Пожар гори в предприятие за преработка на отпадъци до село Царацово, съобщиха от Регионалната дирекция "Пожарна безопасност и защита на населението" в Пловдив.

Гъсти облаци дим се издигат към небето и се забелязват от град Пловдив.

На място вече има екипи на пожарната.  

Изпратени са 5 екипа на пожарната, които потушават огъня. Районът е отцепен, а гъстият черен дим се вижда от магистрала „Тракия“.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

14

Мдааа

преди 1 месец

Ето резултата от екологичното събиране на отпадъци. Събират се на купчини, с тонове и се "обработват" екологично, с палене. И после искат прегледи на МПС и зелени сделки, технологии, разделно събиране, а на края пламтяща екология. Смешниците от МОСВ могат ли да кажат колко са фините и не такива прахови частици, колко е дима, гoвнaтa във въздуха от пожарите и авариите с бомби, фойерверки и сега масла, гуми и Бог знае още какво? Лицемерие и лъжлива пропаганда е еко зеленото

13

Анонимен

преди 1 месец

Сега казаха пожара прехвърлил оградата и запалил няколко тира на съседната фирма. Тонове пластмаса горят. Двама пожарникари са тежко пострадали. Един е със счупен крак. Няма пострадали работници в цеха. Никой е нямало вътре. Гърмежите никой не казва от какво са. Имало масла и горива.

12

Анонимен

преди 1 месец

Кой може да направи връзка между заводите с Пеевски или Доган и дали става въпрос за надмощие?

fallback