14

Мдааа

преди 1 месец

Ето резултата от екологичното събиране на отпадъци. Събират се на купчини, с тонове и се "обработват" екологично, с палене. И после искат прегледи на МПС и зелени сделки, технологии, разделно събиране, а на края пламтяща екология. Смешниците от МОСВ могат ли да кажат колко са фините и не такива прахови частици, колко е дима, гoвнaтa във въздуха от пожарите и авариите с бомби, фойерверки и сега масла, гуми и Бог знае още какво? Лицемерие и лъжлива пропаганда е еко зеленото

13

Анонимен

преди 1 месец

Сега казаха пожара прехвърлил оградата и запалил няколко тира на съседната фирма. Тонове пластмаса горят. Двама пожарникари са тежко пострадали. Един е със счупен крак. Няма пострадали работници в цеха. Никой е нямало вътре. Гърмежите никой не казва от какво са. Имало масла и горива.

12

Анонимен

преди 1 месец

Кой може да направи връзка между заводите с Пеевски или Доган и дали става въпрос за надмощие?

11

Бирник

преди 1 месец

А обвиняваха Бай Тошо.

10

Анонимен

преди 1 месец

Бие на очи .Някой иска да ни подпали ???Но защо все заводи ??Конкуренция или ??

9

Анонимен

преди 1 месец

до 13 именно няма разли с преди и сега, даже ся е по голям комунизъм и цензура напоследък

8

Анонимен

преди 1 месец

Не помните ли че след Чернобил въздухът пак беше чист доста време и чак като мина 1-ви май и манифестацията по малко взе да се разкрива страшната истина.

7

Възмутен

преди 1 месец

Никаква превенция за да не се допускат пожари през лятото. Защо за Общини , Кметства и Противопожарните служби това да не бъде една от основните им задачи. Ежедневна работа и предупреждение на гражданите за опасностите. В Смолян от много години не могат да задължат фирма "Дюлгер" да си окоси зелената площ в кв. Невястата. Суха трева над метър, точно на опасен завой.

6

Прокурора на Пелишат

преди 1 месец

Обърнете внимание България има Главна Дирекция Пожарна безопастност и Защита на Населението!Има Столична Дирекция,има областна Дирекция София ,има 28 Регионални Дирекции,безкрайно районни служби и участъци! Има Главен комисар,11 старши комисари,45 комисари и безброй инспектори! Въпроса ми е по нещо личи ли що се отнася до обикновения човек! Рев за заплати понеже носили голяма отговорност! Народа изнемогва да поддържа толкова лапачи! Направо изнемогва те кибичат,играят карти и лежат !

5

България е

преди 1 месец

Единствената държава в света в колоната като гори склад за фоерверки или това тук после ти казват че въздуха е по чист от всякога.

4

Анонимен

преди 1 месец

От както влязохме в Натовския шенген , всеки ден гори нещо

3

БББ

преди 1 месец

Изгоря цеха на някоя мутра.

2

Анонимен

преди 1 месец

До ъъъъъ 1. Палят си хората не си играят. Пари трябва да се изкарват. В мътна вода се ловят най-големите риби.

1

ъъъъъ

преди 1 месец

нали не вярвате че тези пожари в България са се самозапалили