Снимка: Димитър Кьосемарлиев
fallback

Имаше взривове цяла нощ, но се надяваме това скоро да свърши. Трябва да изгори напълно това, което има като взривни вещества. Има хора, които са вътре, но не знаем повече. Намаля интензитетът на гърмежите, все още има, но са съвсем редки. Това каза в ефира на БНТ Ивайло Симеонов - кмет на Елин Пелин.

Oще по темата

"Облакът, който се образува от пожара, е доста притеснителен. От РИОСВ изпратиха лаборатория, която да провери качеството на въздуха. Има предварителна информация - въздухът за сега е в нормите. Специалистите обаче ще останат на терен поне още няколко дни", каза Симеонов.

"За съжаление все още има хора, които са все още в складовете, но не знаем точния им брой. Реакцията на държавата беше изключително адекватна в лицето и на премиера,  на министъра на вътрешни работи, на регионално, на военните. Мобилизираха се веднага военнослужещи от поделенията. Арендаторите също помолихме да изкарат техника, за да обезопасим района, всички водоноски от съседните населени места бяха изпратени. В това отношение всеки се отзова на помощ", казва още той.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

89

Българинъ

преди 1 месец

Русия и Иран.

88

Анонимен

преди 1 месец

кво стана със записите от камерите там бе!????пак ли не са работели????

87

Анонимен

преди 1 месец

Очевидно кметовете са за украса. Нашия си махна очилата за повече фенки, другия прави загар и пие узо. За какво са ни такива кметове където не знаят какво става в градовете им. Някой да отговори? Иначе имат власт и пари.

fallback