89

Българинъ

преди 1 месец

Русия и Иран.

88

Анонимен

преди 1 месец

кво стана със записите от камерите там бе!????пак ли не са работели????

87

Анонимен

преди 1 месец

Очевидно кметовете са за украса. Нашия си махна очилата за повече фенки, другия прави загар и пие узо. За какво са ни такива кметове където не знаят какво става в градовете им. Някой да отговори? Иначе имат власт и пари.

86

Анонимен

преди 1 месец

Наздраве на кметчето и да си ходи в Гърция на узо и тъмен загар. Те повечето кметове са като него- лъжи-народ. Ние простолюдието ще си страдаме с корупцията на политиците.

85

Пора с топора

преди 1 месец

Кмета на Елин Пелин лъже.Опитва се всячески да скрие документацията свързана със дейноста на този ,,секретен" обект.Страхува се да не му поискат договорите и да се осветлят тъмните дела.И кмета е в играта,и той си е ,,топнал човката" в ,анджата.И като лъже,лъже като за световно без да спира и без да мига.Пълен измамник е тоя.

84

Местен

преди 1 месец

До съседната тавернаПитам аз какво направиха манекените Главчев и Калика-Малинка, като бяха там? Само показаха некомпетентността и безсилието на остатъците от държава. Жалко за загиналите! Защо вътрешният министър не предприе мерки за предотвратяване на трагедията, като е в неговият ресор да проверява подобни обекти

83

За невежите писачи

преди 1 месец

Тези складове са построени преди мандата на Симеонов. В случая кмета нямат нищо общо. Дали е в Гърция или във Франция е все тая. Виновни са подчинените на вътрешния министър. Проверките и разрешителните се извършват и издават от пожарната и полицията. Какво постигна Калин Стоянов, като беше там, освен че си направи пиар и създаде суматоха? Защо никой от снимащите се и зяпащите политици не разпореди да се загаси навреме покрива на складовете на Фантастико?

82

съседната таверна

преди 1 месец

наздраве колега. узо, сиртаки и сагапо. не си разваляй ваканцийката с ганьофските драми.

81

Анонимен

преди 1 месец

Какво се случва в крайна саметка, вътрешният министър казва че кмета е в Гърция. Ако това не е истина, жалко за каналите на тайните служби.

80

КМЕТА ИВАЙЛО Е РОМ

преди 1 месец

ВИЖТЕ ФИЗИОНОМИЯТА му

79

Корумпето Симеонов

преди 1 месец

Пътува към Елин Пелин от 24 часа. В момента е стигнал от шезлонга на плажа до бара край плажа.

78

Koko

преди 1 месец

Арест за корпулентния Ивайло Симеонов. Отстоянието на подобни складове и бази е поне на 1 км от границите на населено място. Всеки има гугъл мапс да провери за каква корупция говорим в тази община.

77

Анонимен

преди 1 месец

Как разбра като си в Гърция, че имало гърмежи? Сигурно е имало плажно парти наблизо!

76

Застраховател.

преди 1 месец

Спешно са нужни убийствено дискриминационни мерки и закони с/у пушeщите.Те трябва да плащат 5 пъти по високи държавни данъци здравни, пенсионни осигуровки гражданска,тол,автокаско всичко.Всичко тъне в смрад,мръсотия и проблеми заради тези опушени 0pku.

75

прасчочо

преди 1 месец

до 72: в Елин Пелин голяма част от населението е ***. Там гласовете се купуват почти изцяло от тази група. Именно за това въпросиня кмет е кмет, а не защото хората там са предпочели него. Не ми обяснявай как кмета с купения вот е станал ангел. Не подкрепям Герб, но за кмет като този на Елин Пелин, само пернишкия винкел е оправията.

74

ягеяег

преди 1 месец

тези от коя страна на вятъра са измерили, че въздухът е в нормите?!

73

Анонимен

преди 1 месец

Кметът от 12 часа пътувал към България. Сигурно е на остров Крит или друг остров. 12 часа от къде се пътува? Или в в Турция?

72

Анонимен

преди 1 месец

Този да си пие узото и да не се намесва в работата на ококорения милиционер-пожарникар Стоянов.

71

Анонимен

преди 1 месец

Ей, чорбаджията дето държи два тона тротил в складове до населено място трябва да бъде тpичaн над бавен огън ведно с тия дето са издавали разрешителни и правили проверки.

70

Кметът

преди 1 месец

Тази сутрин бая се озадачих от прoстoвaтoтo и заядливо отношение на Калин Стоянов към въпросния кмет. Трябваха ми 5 секунди да отворя Уикипедия, за да разбера, че въпросния за трети пореден път мачка ГЕРБ в Елин Пелин и то с много. Страшни политици имаме. Министър в такава критична ситуация, се заяжда с кмет, само защото е от друга партия! Срам!!!!! Народе????