fallback

Синът на собственика на взривилите се складове за фойерверки също е в неизвестност. По непотвърдена информация той е бил в складовете по време на инцидента, съобщи БНТ.

Голям периметър е отцепен около горящите складове за пиротехника край Елин Пелин.

"Нямам информация. Издирваме колеги, които не знаем къде са", каза Емил Йорданов, служител във фирмата за пиротехника.

Гасенето на пожара не може да започне, тъй като продължават гърмежите.

Жителите на гара Елин Пелин не искат да се евакуират от домовете си, въпреки призивите на властите. Те искат да помагат и са се събрали с работни дрехи и лопати, чакайки да ги повикат.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

77

Защо

преди 1 месец

такива складове се намират в населено място? И сред полето? Сигурно са били натъпкани догоре с взривоопасни вещества. За сравнение - военните складове се строят в хълмиста местност или котловина, за да няма риск за населението. През 2014-та в Горни Лом се взриви склад в завод за утилизиране на противопехотни мини. Тогава имаше 15 загинали - работници.

76

НЕ КРИЙТЕ

преди 1 месец

СОБСТВЕНИК НА ФИРМА ЕНИГМА Е ТОДОР СТЕФАНОВ ПОПОВ СИН НА ГЕН-ЛЕЙТ. СТЕФАН ИВАНОВ ПОПОВ - КОМАНДВАЩ ВВС 1997-2002г. ФИРМА ЕНИГМА Е ВНОСИТЕЛ НА ПИРОТЕХНИКА ОТ КИТАЙ И НЯМА НИЩО ОБЩО С ОРЪЖЕЙНИ БОЕПРИПАСИ... ОБОРОТ НА ЕНИГМА 2021 - 10,275 МИЛИОНА ЛВ.

75

Пенсионер

преди 1 месец

Вероятно ще има още пострадали. Дано да няма жертви. Тук спокойно Днес БГ може да използват думата ужас , а не за щяло и не щяло.И без политика и п-рос-то-тии.

fallback