77

Защо

преди 1 месец

такива складове се намират в населено място? И сред полето? Сигурно са били натъпкани догоре с взривоопасни вещества. За сравнение - военните складове се строят в хълмиста местност или котловина, за да няма риск за населението. През 2014-та в Горни Лом се взриви склад в завод за утилизиране на противопехотни мини. Тогава имаше 15 загинали - работници.

76

НЕ КРИЙТЕ

преди 1 месец

СОБСТВЕНИК НА ФИРМА ЕНИГМА Е ТОДОР СТЕФАНОВ ПОПОВ СИН НА ГЕН-ЛЕЙТ. СТЕФАН ИВАНОВ ПОПОВ - КОМАНДВАЩ ВВС 1997-2002г. ФИРМА ЕНИГМА Е ВНОСИТЕЛ НА ПИРОТЕХНИКА ОТ КИТАЙ И НЯМА НИЩО ОБЩО С ОРЪЖЕЙНИ БОЕПРИПАСИ... ОБОРОТ НА ЕНИГМА 2021 - 10,275 МИЛИОНА ЛВ.

75

Пенсионер

преди 1 месец

Вероятно ще има още пострадали. Дано да няма жертви. Тук спокойно Днес БГ може да използват думата ужас , а не за щяло и не щяло.И без политика и п-рос-то-тии.

74

Ангелина

преди 1 месец

"Човечеството "на Земята ,където едни умират от глад ,войни и бедствия ,а други от "преяждане" в пряк и преносен смисъл и избивайки се от собственото си его и безделничество ,което води до скотски живот основан единствено на мерзост ,алчност и удоволствие,без нищо стойностно и смислено- НЯМА БЪДЕЩЕ!Какъв индивид трябва да си ,за да изпитваш удоволствие от "фойерверки" ?!Кому са нужни тези "фойерверки"и какво "празнуваме" - може би ,собствената си гибел и то напълно заслужено за 90%?!

73

Копейките

преди 1 месец

Водят антибългарска война

72

До 77

преди 1 месец

Това не е фабрика за фойерверки. Това са само складове за съхранение. Депо. Фабриката е в Китай.

71

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен според теб, къде може да натрупат опит? Супер умряло разсъждение, във всяка фирма, когато започваш, си има процеси на работа и тн.. Да почнат първо във фабрика за кибрити и така да стигнат до фоеверки ли очакваш?

70

Анонимен

преди 1 месец

На 22 години е момчето. Изгорялото момиче е на 20г. Странно защо толкова млади хора без отит се допускат до тези опасни складове с взривни вещества.

69

Анонимен

преди 1 месец

Това да не е фирмата на унука на правешкия сатраап? малкия Тошо, пияндето

68

феникс

преди 1 месец

Само глупости пишете ..дано никога не ви се случват такива неща. или да ви се случат та да видите какво е простаци долни. За сина на Тошко не пишете глупости. Дано да е живо момчето.Тошко е много почтен и точен човек. Като не познавате хората не пишете глупости и простотии.

67

Анонимен

преди 1 месец

20 години в НАТО муахахах. Западняците ги бива в пропагандата и хиперболизирането на възможностите си иначе са гола-вода.

66

Анонимен

преди 1 месец

Ситуацията е ужасяваща и няма нужда от злорадство, колкото по малко жертви, толкова по добре, ужасно е живо същество да изгори.

65

Гого

преди 1 месец

до Гого. Русороб отивай в блатная и Мордор.

64

Серафимов

преди 1 месец

Много взеха да стават тези бомбаджийски инциденти. Емилиян Гебрев също

63

До Гого

преди 1 месец

Взимай лопатата и тръгвай. Аз за чужди интереси не ходя никъде.

62

Анонимен

преди 1 месец

Айде друг ше си напрай, нали има кинти.

61

Анонимен

преди 1 месец

Случва се, някой тръгнал да изнася заря за 0kpайна и станала белята.

60

Гого

преди 1 месец

На всички е ясно кой стои зад тази диверсия, това са на Путин и неговите рисороби в България. Всеки нормален човек знае че това е част на хибридната война на рашистите с цивилизования свят. Време е да пратим армията да подкрепи нашите атлантически братя в Украйна и да изритаме диктатора Путин от Европа.

59

Анонимен

преди 1 месец

Жалко ако сина е жертва, но явно той плаща греховете на бащата. Много хора не вярват на приказката Господ забавя, но не забравя. Греховете се плащат. Най-силно е греха спрямо родителите и после алчността. Как може да има такъв склад в близост до населени места, кой е разрешил подобно безумие.

58

Анонимен

преди 1 месец

До 30. Точно в планините им е мястото, та като се взривят, гасене да няма, малко пожари имаше до сега, та още гори да изгорят. По далеч от населени места, но с добър достъп в случай на необходимост. И комунистите са били ангели нали, ам-а надали!