Снимка БГНЕС
fallback

Дърво се стовари върху три коли и ги премаза. Инцидентът станал на ул. "Братя Търневи" в пловдивския квартал "Кършияка".

Дървото паднало върху паркираните автомобил около 4 часа тази сутрин и нанесло сериозни материални щети. За щастие при инцидента няма пострадали заради ранния час.

Един от клоните се е забил в задната част на паркирана кола. След подаден сигнал на място са пристигнали огнеборци, които са разчистили и са премахнали опасното дърво.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

10

Анонимен

преди 1 месец

Само ще ви кажа едно - Пловдив е на самоконтрол. Всичко е изоставено и пред пълно разбиване, улици, тротоари, мръсотия, обрасли паркове, западането е пълно след 15г управление на крадливи кметове.

9

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен Кажи го това на мутри-ГЕРБ, защото те не просто режат клони, а виждаме, че и доста други части по тях също. Те тези дървета не падат като въшки. Някъде си има запазени и по 100-150 годишни дървета. Не случайно са паднали и не случайно точно в Пловдив след подрязване от Общината. Нали си хранят 9 зам. кмета. Да питат някой от тях какво става, аджеба!

8

Анонимен

преди 1 месец

До ЛесничейКлоните на дърветата не трябва да се кастрят понеже пазят сянка.

fallback