10

Анонимен

преди 1 месец

Само ще ви кажа едно - Пловдив е на самоконтрол. Всичко е изоставено и пред пълно разбиване, улици, тротоари, мръсотия, обрасли паркове, западането е пълно след 15г управление на крадливи кметове.

9

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен Кажи го това на мутри-ГЕРБ, защото те не просто режат клони, а виждаме, че и доста други части по тях също. Те тези дървета не падат като въшки. Някъде си има запазени и по 100-150 годишни дървета. Не случайно са паднали и не случайно точно в Пловдив след подрязване от Общината. Нали си хранят 9 зам. кмета. Да питат някой от тях какво става, аджеба!

8

Анонимен

преди 1 месец

До ЛесничейКлоните на дърветата не трябва да се кастрят понеже пазят сянка.

7

Анонимен

преди 1 месец

Браво на дървото борец за еко и био дървета следеайте примера му мачкайте колите

6

До Анонимен 4

преди 1 месец

Понякога е добре човек да замълчи, за да не се излага. Няма градЦки. Казва се градски транспорт. И в Пловдив е в трагично състояние.

5

Даааа...

преди 1 месец

Да , никъде в Европа няма джунгли, та дори и горите им изглеждат поддържани.Те, смешните кметчета крадат от препарата против комари за да си пръскат около вилите ,затова в село Пловдив ни изядоха комарите. Това е поредна година в която ни изяждат комарите, да не говорим каква *** е станал Пловдив последните години. Управлението на ГЕРБ ООД добре ни се отразява. Май трябва дружно да се изхождаме пред кметството за да сложат тоалетни из града, мизерници. Или са глупави или крадливи, но май са

4

Анонимен

преди 1 месец

До До Чичо Нема да паркира като нема место. Ще кара без коли и има градцки.

3

До Чичо

преди 1 месец

А къде да спират хората, като се презастрои града и се продават разрешителните за строеж без достатъчен брой паркоместа?! Какви са законите и кой следи за тяхното спазване и прилагане. В момента на сграда с 30 апартамента се правят 10-15 паркоместа и готово - акт 16. От там идва същността на проблема. И такива сгради, а и такива огромни комплекси се направиха на всяка възможна зелена площ и междублоково пространство. А пък Пловдив вече 4-ти мандат (ГЕРБ) е ограбван и съсипван и нищо градивно.

2

Лесничей

преди 1 месец

Махайте ги тия дървета! Тротоарите са завзети от клони и всякаква растителност и човек трябва да ходи наведен, около блоковете в някои квартали е обрасло чак до покрива, не се вижда на повече от 2м от прозорците. Къде го има това? Кастрене не се извършва повече от 10 години, сухите и изгнили клони си стоят надвиснали над прозорци, коли и пешеходци, всички самораслеци се оставят и те да се превръщат в още дървета. Никъде в Европа градовете не са оставени да се превръщат буквално в джунгли!!!

1

Чичо

преди 1 месец

А опасно спрелите коли кога? По трютоари паркове и градинки