Снимка: БГНЕС
fallback

Починала е и втората пострадала жена в катастрофата, станала тази сутрин на пътя София – Варна, в участъка пътен възел "Абланица - с. Микре, в района на с. Голец, съобщиха за БТА от Областната дирекция на МВР в Ловеч.

Инцидентът е станал малко преди 8:00 ч. тази сутрин на главния път. При сблъсък между два леки автомобила на място е починала 47-годишна пътничка от едното превозно средство, а 27-годишна жена, пътувала в другия автомобил, беше в тежко състояние.

Oще по темата
От полицията съобщиха, че по-късно тя е починала на път за болницата.

На място е извършен оглед, а по случая е образувано досъдебно производство и се изясняват причините за тежкото пътно произшествие.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

10

Братята в Коиловци

преди 1 седмица

Народа се изпотрепа, защото днешните шофьори са със слаба подготовка. Нивото на образованието си казва думата Интелектуалното им равнище е около границата на жизнения минимум!

9

Анонимен

преди 1 седмица

Защо не обявите официалната статистика, че 80% от катастрофите са направени от жени? какво? Феминистка ли съм? расист ли съм? Добре, умирайте тогава по пътищата, жени полицайки, жени войнишки, жени пилот на самолети, Вие сте не нормални бе, умирайте, защо има разделение, на женски и мъжки футбол? бокс, борба? пускайте ги смесено бе що ги делите? Ви *** и демокрацията проста фалшива, нищо против жените нямам, но дете с кибрит на бензиностанция не се оставя само

8

Шофьор

преди 1 седмица

Дълъг, и сравнително прав участък създава илюзия за лесно изпреварване. От друга страна, тия дето идват от Микре са изнервени, там има камера, понякога слагат и втора, образува се някаква колона , и някой се юрва да изпреварва, а срещу него лети друг ***.

fallback