10

Братята в Коиловци

преди 1 седмица

Народа се изпотрепа, защото днешните шофьори са със слаба подготовка. Нивото на образованието си казва думата Интелектуалното им равнище е около границата на жизнения минимум!

9

Анонимен

преди 1 седмица

Защо не обявите официалната статистика, че 80% от катастрофите са направени от жени? какво? Феминистка ли съм? расист ли съм? Добре, умирайте тогава по пътищата, жени полицайки, жени войнишки, жени пилот на самолети, Вие сте не нормални бе, умирайте, защо има разделение, на женски и мъжки футбол? бокс, борба? пускайте ги смесено бе що ги делите? Ви *** и демокрацията проста фалшива, нищо против жените нямам, но дете с кибрит на бензиностанция не се оставя само

8

Шофьор

преди 1 седмица

Дълъг, и сравнително прав участък създава илюзия за лесно изпреварване. От друга страна, тия дето идват от Микре са изнервени, там има камера, понякога слагат и втора, образува се някаква колона , и някой се юрва да изпреварва, а срещу него лети друг ***.

7

BG

преди 1 седмица

Която е говорила по телефона тя е виновна за катастрофата.80 процента са виновни телефоните

6

Шпек Салам Народен

преди 1 седмица

Не м-р-а-т написах,защо го триете?!

5

Шпек Салам Народен

преди 1 седмица

Ай стига сте размишлявали.Народа се изпотрепа,защото една магистрала не направиха докрай(Хемус).В 21-ви век да пътуваш на големи разстояния,след колони камиони, пъплещи със 70 км.ч. ,си е руска рулетка.Ама управниците не ***,те са с ескорти,или летят.

4

Анонимен

преди 1 седмица

Чудя се, ако автомобилите не бяха измислени, а пътищата бяха хубави, дали българина щеше да продължава да те трепе с каруци теглени от коне? Предполагам да, всичко е до манталитет, дали ще караш със 150 на отсечка с максимална скорост 90 или ще юрнеш добичето да тича като обезумяло, резултата е все същия.

3

Анонимен

преди 1 седмица

На снимките изглежда хубав прав път с непрекъсната осева линия. Няма много варианти за инцидент на такъв участък - някои е летял с много над позволената скорост, някой е изпреварвал, на някой му е прилошало от жегите, техническа неизправност в един от автомобилите (спукана пренапомпана гума?). Жалко.

2

Вин

преди 1 седмица

Ха-ха-ха, "този народ" първо да научи българската граматика, главни, малки букви, препинателни знаци, начало и край на изречението, пък после да дава мнение по каквито и да е въпроси!

1

баба мара

преди 1 седмица

този народ не се научи че пътя до с микре е анатемосан много опасно място иникои не внимава наи много жертви се дават там като гробище е