Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg
fallback

Четирима маскирани са направили опит за грабеж в кметството на град Шивачево. Те са опитали да проникнат в сградата като са стреляли по охранителя, съобщава bTV.

Вероятната им цел е била парите от банкомата, който се намирал в кметството.

Охранителят не е ранен и вече е разпитан от полицията. Няма пострадали при въоръжената атака.

Официална информация по случая няма, но от полицията в Сливен потвърдиха за инцидента. Засега нападателите остават неизвестни, не е ясно дали са реализирали обира и каква сума са задигнали.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

15

Анонимен

преди 1 месец

Централният площад на Шивачево се намира на пресечката на двете най-главни улици. Едната се казва "Ленин", а другата - "Георги Димитров". Когато ми казаха това, аз не повярвах, но в мрежата намерих карта на това градче и се уверих, че е така. Населението му е около 4 000 човека, значи нещо като голямо село, но няколко години преди края на социализма е получило статут на град.

14

До 1

преди 1 месец

Не глад, а алчност!

13

Анонимен

преди 1 месец

До АзъКанъАзъ7112136860 - Недей да се чудиш. След Деветосептемврийския метеж майка му Цола се настанила в частния апартамент на принц Кирил, който се намира в сграда на бул. "Цар Освободител", откъм западната страна на площад "Народно събрание", а през зимата подносила из София коженото палто на Евдокия Филова, съпругата на проф. Богдан Филов, който за известно време е бил министър-председател на България. Тепегьозлъкът на мандраджиите край няма.

fallback