15

Анонимен

преди 1 месец

Централният площад на Шивачево се намира на пресечката на двете най-главни улици. Едната се казва "Ленин", а другата - "Георги Димитров". Когато ми казаха това, аз не повярвах, но в мрежата намерих карта на това градче и се уверих, че е така. Населението му е около 4 000 човека, значи нещо като голямо село, но няколко години преди края на социализма е получило статут на град.

14

До 1

преди 1 месец

Не глад, а алчност!

13

Анонимен

преди 1 месец

До АзъКанъАзъ7112136860 - Недей да се чудиш. След Деветосептемврийския метеж майка му Цола се настанила в частния апартамент на принц Кирил, който се намира в сграда на бул. "Цар Освободител", откъм западната страна на площад "Народно събрание", а през зимата подносила из София коженото палто на Евдокия Филова, съпругата на проф. Богдан Филов, който за известно време е бил министър-председател на България. Тепегьозлъкът на мандраджиите край няма.

12

АзъКанъАзъ7112136860

преди 1 месец

Да влезнат в домът на Чавдар Драгойчева.Само веднъж съм влизал вътре и тогава разбрах кой е съхранявал на ония роми Сакскобургготски бижута,картини,фигури,документи. Там,в домът на Драгойчева ,точно до гробницата на Батемберг.

11

Бланката свърши

преди 1 месец

Парите а те били скрити в мазата на Банкя-палас и HALLOWEEN каза:Ако ме преизберат,пердон,разберем между наще пртаклъци за премиер,ще има пари ама 80% от митниците, златни кюлчета и европачките са за мене.

10

Джумалии

преди 1 месец

Какви са тези глупости, "опитали да проникнат със стрелба"... Те са си проникнали нощес, когато няма никой в сграддата. Задейства се сота, идват сотаджиите и тогава стрелят

9

Парите са в КПП

преди 1 месец

Ростенец и мюфтийниците на банябаш.

8

Анонимен

преди 1 месец

В Шивачево е страшно, синджира се връща,koзаma я няма. Преди време един го издирвали с червена бюлетина,а той работи по програма към общината,и се промъквал покрай местния млад стресиран пенсионер.

7

Питам

преди 1 месец

Като няма нищо ясно , за какво ни поднасяте тази неяснота. Изяснете се , па тогава.

6

ПОСОЛСТВОТО МЕ ТРИЕ

преди 1 месец

килър петков търси кеш, финансира кампанията си с кървави пари :)))

5

Анонимен

преди 1 месец

като на краварски филм от миналия век.

4

Анонимен

преди 1 месец

От кметството не са им наредили парите за купуване на гласове и са отишли да вземат "кеша" кат киро простеее

3

Анонимен

преди 1 месец

КапитализЪма, Санчо! КапитализЪмаа. Ъгххх, умраях!

2

Анонимен

преди 1 месец

Колко евроатлантическо

1

вижда се

преди 1 месец

Глад мори добитъка !!