Снимка: БГНЕС
fallback

Жена на 86 години загина днес при катастрофа в Сливен, съобщи за БТА говорителят на областната полиция Първолета Мандинска.

Инцидентът е станал около 15:00 ч. на бул. "Стефан Стамболов" в района на кв. "Българка". Там 38-годишен водач на лек автомобил "Опел" е загубил управление при опит да избегне сблъсък с друг автомобил, навлязъл на велоалеята и пешеходната зона на булеварда, където ударил жената. Тя е починала на място.

Водачът е изпробван за употреба на наркотици и алкохол, като пробите са отрицателни. Извършен е оглед. Участниците в произшествието са от Сливен.

По случая е образувано досъдебно производство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

7

Анонимен

преди 1 месец

Лявата му задна гума се е спукала на момчето! Преди време (година и половина, по времето на Кирил Петков) е била лепена при гумаджия, който е имал календарче на Асен Василев на стената в работилницата си!ЕТО КОЙ Е ВИНОВЕН!

6

Какво

преди 1 месец

Става,че младите хора започнаха да унищожават бабите си и дядовците.

5

Анонимен

преди 1 месец

Карал е с 40-50 кмч, колкото е позволено. Ако е от НСО ще излезе че другия и бабата са отнели предимство. Казусът е приключен, давайте следващия, а той ще е буквално утре, вдругиден най-късно. Умно красивите келеелшчета от 90 те и 00 дето не можеха си обършат газат взеха книжки и са рали майстори вече

fallback