Снимка: БГНЕС
fallback

Тежка катастрофа с двама загинали младежи е станала тази нощ в Пловдив. Инцидентът е станал около 3:30 часа на бул. "Руски", в близост до кръстовището с бул. "Шести септември", съобщи Нова тв.

По първоначална информация джип, който идвал от Централна гара, навлязъл във велоалеята между двете ленти и се блъснал  последователно в няколко чинара. От удара колата се разцепила на две. Предната част се врязала в едно от дърветата, а задната изхвръкнала на пътното платно.

На място е загинал 21-годишният водач и пътничка до него на 20 години. С опасност за живота в болница са откарани 22-годишни момче и момиче, пътували на задната седалка.

Междувременно спешна медицинска помощ се оказва и на сериозно пострадал служител на РДПБЗН -Пловдив, който при спасителната акция е ударен от клон на дърво.

До приключването му е спряно движението и в двете посоки по бул. „Руски”, в отсечката между ул. „Преслав” и бул.  „6-ти септември”. По случая е образувано досъдебно производство, разследват се причините и обстоятелствата, довели до тежкия инцидент.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

138

Поручик Ржевски

преди 1 месец

Вместо да ни тормозят нас със глоби, че на 50км/ч ограничение насред полето карам с 70, да вземе министъра да организира проверка с данъчните на бившия *** и майка му как със заплата 1500лв се купува джип за 150000лв. Как са им данъчните декларации? Каква е тази фирма, която дава джипове на служителка от КАТ? Защо?

137

Реалността

преди 1 месец

Министъра зове за повишаване на глобите и нито дума , че майката на момчето е от пътна полиция. Проблемните шофьори винаги излизат с чадър от полицията, а мъмрят обикновенния гражданин . Семерджиев с чадър, мнутрите с чадър, диларите, и това момче, а мъмрят всички българи колко са ни ниски глобите и трябва още глоби и контрол. А тези дето контрола не ги лови вършат 99% от катастрофите не обикновенния българин дето сутрин отива на работа и го глобяват за щяло и нещяло, а дилъра с 200 минава бясно

136

Анонимен

преди 1 месец

Такива не ги съжелявам защото са безотговорни същества.Ами ако имаше някой там какво щеше да стане. Градско с 200 ами евала. Тоя въобще знаели че ограничението е 50 70кмРодителите защо дават на *** на 20 години да кара такъв джип

fallback