Снимка БГНЕС
fallback

Непълнолетен криминално проявен нападна пенсионер в дома му във Врачанско и отмъкна последните му 60 лева. Крадецът нахлул в къщата на Игнат Петров в село Баница посред бял ден, съобщи NOVA.

Потърпевшият получава 523 лв. пенсия. Нападението било в 11:15 часа. Чул как крадецът отваря вратата. След това го ударил в лицето.

Непълнолетният взел палтото му с последните му пари. Игнат Петров познава нападателя.

"Този човек живее в крайна бедност и е инвалид. Безпомощен е и затова него са нападнали", каза Людмил Игнатов. Той бил дал заем на възрастния мъж, който той върнал, веднага след като взел пенсията си.

16-годишният извършител е задържан. Преди време откраднал 100 лв.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

37

Анонимен

преди 4 седмици

Вчера, в 7.47 ч. сутринта тук беше поместен материал от друг автор, отразяващ същото произшествие. Само че 24 от коментарите към него са заличени. Не знам какъв е бил текстът на останалите, но в моя нямаше нито ругателни, нито нецензурни думи. Затова се замислям дали занапред да пиша коментари към материалите, чийто автор е Ал.Попов.

36

да ама не

преди 4 седмици

Това е резеултат от слгане на хубави българпски имена на търкченгенетата.Ибратно в Авганистан или Индия а ако не ще в Арома.

35

Анонимен

преди 4 седмици

Тоя келешмангалски ако беше това през социализма щяха да го спукат от бой в милицията и после в Бойчиновци в поправителния дом. Сега даже поради евроатлантическаТолерастия даже не го и викат в поличията

fallback