Снимка БГНЕС
fallback

Детето, което беше транспортирано с хеликоптер от Враца до „Пирогов”, е било оперирано, съобщиха от лечебното заведение.

По време на интервенцията екипът на проф. Н. Габровски извадил проектила от мозъка на пострадалото дете.

Състоянието му е стабилизирано, уточняват от най-голямата спешна болница у нас. Детето продължава да е настанено за лечение и активно наблюдение в детската реанимация на университетската болница "Пирогов".

Oще по темата

Припомняме че двегодишното дете бе простреляно от 11-годишно с ловна пушка. По случая бе започнато разследване но прокуратурата не е установила умисъл.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

19

До сега има въздушни

преди 1 месец

Пушки, да има и съм декларирал такава в районото .Пълни се с помпа която струва 300 лв 200 бара , стреля до 50 метра и струва 1500 кинта , не ловувам с нея , стреляме по оловни мишени с децата .Мислиш ли , че бай *** е купил такава пушка ? Детето е шибнато от упор с китайска пушка за 100 лв с мекото му черапче съчмата е влязла на няколко милиметра . Оловото няма пробивна сила , меко е . На кратко тъпотомангалче на 12 години , което е вуйчо на *** , го е думналоот упор в манерката .

18

Пенсионер

преди 1 месец

Чудесна новина. Дано оздравее милото.

17

Анонимен

преди 1 месец

Сега има въздушни пушки които стават за лов на диви прасета и сърни. Почти безшумни са и от 100 метра без проблем убиват и човек.

fallback