19

До сега има въздушни

преди 1 месец

Пушки, да има и съм декларирал такава в районото .Пълни се с помпа която струва 300 лв 200 бара , стреля до 50 метра и струва 1500 кинта , не ловувам с нея , стреляме по оловни мишени с децата .Мислиш ли , че бай *** е купил такава пушка ? Детето е шибнато от упор с китайска пушка за 100 лв с мекото му черапче съчмата е влязла на няколко милиметра . Оловото няма пробивна сила , меко е . На кратко тъпотомангалче на 12 години , което е вуйчо на *** , го е думналоот упор в манерката .

18

Пенсионер

преди 1 месец

Чудесна новина. Дано оздравее милото.

17

Анонимен

преди 1 месец

Сега има въздушни пушки които стават за лов на диви прасета и сърни. Почти безшумни са и от 100 метра без проблем убиват и човек.

16

баба мара

преди 1 месец

кои ще плаща на габровски и за самолета

15

Сайга 12

преди 1 месец

До До сайга Ако беше от евтините китайски нямаше сачмата да влезе толкова навътре. А ако е била от Хатсан 55 s и нагоре, доста трудно ще я зареди 11 годишно.

14

До сайга

преди 1 месец

Казвам каква имах аз, и от преди 20 години. Всяко дете на 11 години може да я зареди. Тогава ги продаваха в складове на едро за китайски стоки, струваха по 60-70лв.

13

Сайга 12

преди 1 месец

До Анонимен Има няколко основни вида въздушни пушки. Темата е огромна. Някои от тях пробиват не консервена кутия, а казан, и то от доста повече от 20 м. Но ако беше ПЦП детето щеше да е... Тази обаче най-вероятно е била чупеща се пружинно бутална. И като такава доста трудно ще я зареди 11 годишно момче. Най-вероятно мал0yмният швед я е оставил заредена.

12

Анонимен

преди 1 месец

Въздушна пушка от 20 метра пробива консервена кутия, така че си е доста сериозно оръжие. Но от падане да въизпроведе изстрел, не е възможно. Просто момчето или я е заредило, става много лесно, или ако е била заредена е стреляло.

11

Анонимен

преди 1 месец

До Еееее -> е кой, данъкоплатецът, разбира се.... нали си ги дундуркаме тия пиявици, че даже вече имат и повече права от нас, no comment

10

Бай Чеп

преди 1 месец

До "работилата" по публикацията: Ами преди да публикувате поне прочетете какво е писано преди Вас. Е сега тази пушка въздушна ли е или ловна? То така може да напишете, че детето е простреляно с бренеке. Дано да се оправи детето и да няма никакви последици!

9

Някой

преди 1 месец

Единадесетгодишното било брат на майката на детето. Познайте на колко е майката... Как така гърми въздушна пушка като падне?

8

Турко-циганска драма

преди 1 месец

Поредна, но не последна.!.

7

До Прокуратурата

преди 1 месец

Няма умисъл,но има престъпна небрежност.Как трябва да се съхранява пушка?И защо до нея е имало достъп дете?

6

Еееее

преди 1 месец

А кой плаща масрафа на тия дето един леф не са дали за здравни вноски през съществуванието си?

5

тьпи мисирки :)))))

преди 1 месец

'Припомняме че двегодишното дете бе простреляно от 11-годишно с ловна пушка' -- а аз напомням че в друга статия писахте 'въздушна пушка' -- https://m.dnes.bg/crime/2024/04/14/prostrelianoto-2-godishno-dete-e-v-tejko-systoianie.604384

4

Алов

преди 1 месец

Боже опази сега инвалид цял живот. А другото дете как се чувства, за това са виновни родителите с тези въздушни пушки ко направихте ? _трепете горките животни без цел,без да ви трябват за храна дори за кеф

3

Анонимен

преди 1 месец

Може да остане кома като Кардам Сакса.

2

Зозо

преди 1 месец

И ако оцелее ще стане "сачмалия" като порасне.

1

Бау

преди 1 месец

Ха, така! Чакаха да стане понеделник, да изтрезнеят и тогава! Бе ясно, че е лека травма, слава Бог, но наелектезираха случая, за да се перчат, хеликоптера се оказа музеен фото експонат, във Северозапада пък хич няма медецина и така, но всичко е благополучно и утре детето е изписано! Не беше ли пневматична пушка, а не ловна?