Снимка: БГНЕС
fallback

Пешеходец от Банско бе прегазен снощи от лек автомобил на входа на града, като проверката е показала, че шофьорът е употребил алкохол.

Инцидентът е станал при бензиностанцията на входа на Банско откъм Разлог, а зад волана е бил англичанин англичанин, съобщават от полицията.

Пешеходецът, на 61 години, е транспортиран в МБАЛ-Разлог, където е констатирана смъртта му.

На водача на автомобила е направена проба с дрегер, която е отчела наличие на 0,33 промила. Той е задържан със заповед за задържане до 24 часа.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

32

Анонимен

преди 6 месеца

Моля не подучвайте хора любители на алкохола и карането.Те са лишени от мозъчни клетки и без наличието на алкохол.30% от хората не могат да карат и трезвени защото нямат капацитета и концентрацията да го правят.Това ,че не усещаш как ти влияе алкохола не значи ,че няма такова нещо.Дори и на емоционално ниво да ти я нама концентрацията пак си потенциален проблем.Карането не е майтап.Така и така сте гъзари да карате след кръчма вземете си ТАКСИ гъзари.

31

Анонимен

преди 6 месеца

до 33 Алоууу, ти на мястото на англичанина щеше не да си с 0.33 промила а с 1.3 промила. Не оправдавам англичанина, но той е изпил една бира най-много. Ти на почивка в чужда държава щеше да си залян като прасееее.

30

Анонимен

преди 6 месеца

Ей това са повечето от чуждестранните туристи, за които се борят хотелиери, министерства по туризма, туроператори и пр. Дошли са тук на евтин алкохолен туризъм и да ударят някое свежо, евтино пиче..Нищо друго не ги интересува

fallback