Снимка: БГНЕС
fallback

Двама души загинаха при катастрофа на пътя между село Стоян Михайловски и Нови пазар, съобщи МВР.

Сигнал за трагичния инцидент е подаден в 10:07 ч. днес. След пристигане на място на екипи на полицията, пожарната и спешна помощ, станало ясно, че катастрофата е между два леки автомобила с шуменска регистрация.

Установено било, че водач на "Ауди", който пътувал сам, е загинал. Шофьорът на другата кола - "Тойота", също е загинал. В нея пътувал още един човек, който е откаран в шуменската болница.  

Движението е затворено, създадена е организация преминаването да става през обходни маршрути./БТА

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

18

Анонимен

преди 7 месеца

14, и аз см шофьор от онова време и колкото и скептичен да бях, дневните светлини помагат, особнно в ясен, топъл ден с омара. Останлото е така, зависи от водача, но когато му липсват първите 7 в живота, не очаквай чудеса на пътя. Балкански или по скоро афро-азиятския манталитет...нямам 5лв, карам кола на тате за 5000 и съм гъзар...да е докажа на селската фуста (която няма и 5кл) за едно...чесане

17

мда

преди 7 месеца

е тоя път нема виновно дърво или дере . а иначе статистиката за загинали по пътищата хич не ми харесва .

16

Анонимен

преди 7 месеца

С тоя калпав народ какво да се очаква! Само погледнете в едно задръстване колко тарикати минават през аварийната лента, бус лента или правят безумия само и само да минат една кола по напред! Прoст народ слаба държава! Основно е виновен тарикатлъка на бай Ганiйо!

fallback