fallback

Разбираема е реакцията на Русия по отношение на доставката на дефектни ракети. Тя не е съгласна с тази стъпка на правителството ни. Повече от ясни пък са мотивите на правителството ни. Това обяви  Пламен Димитров от информационния център на Министерството на отбраната в студиото на Bulgaria ON AIR.

Според него Русия няма да предприеме по-сериозни действия след тази стъпка, освен отново да ни обяви за неприятелска страна.
Oще по темата


"Даваме им оборудване, което се използва за противовъздушна отбрана. То е с изтекъл срок, негодно и опасно за експлоатация. Това, което имаме, е имитация на противовъздушна отбрана. Политическото говорене няма нищо общо с военните реалности", каза Илия Налбантов.

"Освобождаваме се от ресурс, за който ще трябва много рисково да вземаме решение за неговото оторизиране", допълни той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

59

Той

преди 7 месеца

До 63 от Русия и Европа са помисли,даже от Япония,я разучи подробно...

58

Костов

преди 7 месеца

Само като си представиш какво животно е чакалът и ще разбереш защо пише такива неща.Лошото е че и военният министър е от този вид.

57

Да, убедени

преди 7 месеца

Убедени сме, че Русия и сега няма да действа срещу България, както никога не го е правила . Как може да има хора, българи, които забравят или не знаят за освобождението ни от пет века робия, кървава робия. Каквито и други интереси да са имали, фактът е , че без тях България и българи нямаше да има днес.Кой ни помогна да се съвземем след това ? Америка ли ? Или Европа ?. Хайде да се спрат вече днешните продажници да ни противопоставят безогледно, заради чужди интереси.

fallback