59

Той

преди 7 месеца

До 63 от Русия и Европа са помисли,даже от Япония,я разучи подробно...

58

Костов

преди 7 месеца

Само като си представиш какво животно е чакалът и ще разбереш защо пише такива неща.Лошото е че и военният министър е от този вид.

57

Да, убедени

преди 7 месеца

Убедени сме, че Русия и сега няма да действа срещу България, както никога не го е правила . Как може да има хора, българи, които забравят или не знаят за освобождението ни от пет века робия, кървава робия. Каквито и други интереси да са имали, фактът е , че без тях България и българи нямаше да има днес.Кой ни помогна да се съвземем след това ? Америка ли ? Или Европа ?. Хайде да се спрат вече днешните продажници да ни противопоставят безогледно, заради чужди интереси.

56

КОЛЬО ЧАКАЛА

преди 7 месеца

МНОЗИНСТВОТО. СВОБОДОМИСЛЕЩИ БЪЛГАРИ ПЪК. СМЕ. КАТЕГОРИЧНО ПРОТИВ. РУСКОТО. НАХЛУВАНЕ. В. СУВЕРЕННА УКРАЙНА.НАПУСНЕТЕ. ГРАНИЦИТЕ. НА. УКРАЙНА. ИСИ. ПКАТЕТЕ. ЗВЕРСТВАТА КОИТО. СЪТВОРИХА. ВАШИТЕ. ВОЙСКИ.ЩОТО. И. У. НАС ИМА. МИРОТВОРЦИ. КАТО. РАДЕВ, НИНОВА. И. КОПЕЙКИН.

55

Охотник

преди 7 месеца

А България, кога ще спре да действа, срещу Русия?!

54

Някой

преди 7 месеца

Трябва да се освободим и от министерския съвет ,и народното събрание. Те също са дефектни и имитация.

53

ВАТА

преди 7 месеца

Кога мръсните ват.ни-ци ще ни върнат архивите на Царство България? Държава без архиви е безлюдна територия без история! Братушки ли са ни ват-ни.ците, които ни оставят без история?

52

ВАТНИК

преди 7 месеца

Кога мръсните *** ще ни върнат архивите на Царство България? Държава без архиви е безлюдна територия без история! Братушки ли са ни ***, които ни оставят без история?

51

ха-ха-хи...верваме

преди 7 месеца

Илия Налбантов=утализиран военен скраб.

50

Анонимен

преди 7 месеца

Да докажат някак,че са дефектни иначе не им вярваме.Примерно като ги ударят с чук за доказателство.Обаче си ни лъжат,а после ще вземат други за милиарди като с комисионните ще си заминат на някой остров докато ние им сърбаме попарата тук.

49

Анонимен

преди 7 месеца

Утилизиране, не оторизиране.

48

Справедлив

преди 7 месеца

Нищо даром не се дава на този свят. Задължително трябва да ги продадем нали сме " пазарна икономика". А ние Българите заслужаваме да ни блъскат Руснаците в главата с такива ракети и най-вече управляващите в София.

47

Анонимен

преди 7 месеца

това правителство с лъжите на простото киро е просто ПАТОЛОГИЯ.

46

АХМАТ СИЛА

преди 7 месеца

А трябва, защото ето до къде доведе подаряването на територии ,оръжие, амнистия на фашисти и други такива неща. Както казваше дядо :Бии за да те уважават

45

Анонимен

преди 7 месеца

Да затворят пасольство в знак на протест. И да разкарат агентите си.

44

Анонимен

преди 7 месеца

Напишете нещо и от Еритрея какво са казали, ще е същото като отзвук и какво са казали чебурашките. Горе долу са на един стандарт и възможности.

43

александр морозов

преди 7 месеца

Да напомня, на тези които плашат с ядрената триада на Кремъл, че разработката на ракетите и ядреното оръжие на СССР (амин) беше в Украйна. Украйна разполага и с технологията и с материалите за производството на такива, както и Бг., между другото. Защо Кремъл прати на смърт 300 хил. човека (до сега), а не използва ядрения си арсенал? Питам за един познат.

42

Юли

преди 7 месеца

Дефектни друг път, ама ние сме виновни, че ги траем.

41

Бай-Бай-Байдън

преди 7 месеца

Това изкукало /продажно/ наше правителство, ще ни вкара във война, която се диктува от саксите, но когато дойде време за мобилизация и реални военни действия всички ще побягнат по островите и Дубай, а обикновенив българин ще духне супата. Това е принципа на "ДЕМОКРАЦИЯТА", И все пак когато четете Вазов си спомнете кой ще освободи България...и кой бомбандира София и околностите. А Чърчил който ни взе морето, иска върху софия да се засадят картофи. Айде да ви е честит ЕС.

40

Анонимен

преди 7 месеца

Дефектни са само на думи .Да се молим Русия да не ни върне същите ама изправни.