Снимка: БГНЕС
fallback

„Има такъв народ“ обяви кандидатите си за кметове на Пловдив и Варна, предадоха кореспондентите на БГНЕС от двата големи града.

Oще по темата

Станислав Балабанов ще е кандидатът на ИТН за градоначалник на града под тепетата. „Влизаме в битката, за да се борим за победа“, каза депутатът и добави, че ИТН се явяват самостоятелно, без подкрепа от фирми и други политически формации.

Кандидатите за районни кметове на партията са: за „Централен“ - Йордан Ангелов, за „Южен“ – Тервел Борисов, за „Западен“ – Красимир Иванов, „Източен“ – Васил Петлешков и за „Тракия“ – Димитър Станков. В листата на ИТН за общински съветници участват 26 кандидати.

Листа от 29 кандидати за Общинския съвет във Варна регистрира областният координатор на ИТН Ивайло Костадинов. Самият той е кандидатът на партията за кмет на черноморския град. 28-годишният възпитаник на 4-та Езикова гимназия е завършил ВВМУ „Н. Й. Вапцаров“. След това има и три магистратури - по „Логистика“, „"Публичен мениджмънт и административна власт" и „Предприемачество“.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

9

Честито!

преди 7 месеца

Варненският няма един работен ден. Както казваше един "класик"- щом досега само е учИл, значи хептен нищо не е знаЯл!

8

Купуване продаване

преди 7 месеца

Зърнарите взеха милионите и сега ще направят силна кампания в ромските махали, итн закъсняха.

7

АнонимеН

преди 7 месеца

КМЕТ НА ГОВЕДОПУТИНАРОВО - РОСЕН ***

fallback