Снимка: БГНЕС
fallback

"По-неизвестните кандидати за местните избори се обявяват по-рано. Борисов винаги представя кандидатите на своята партия максимално късно. На предишни президентски избори предложи Цецка Цачева късно, защото беше ясно, че популярността й ще пада, както и се случи.

Oще по темата
Тогава Румен Радев спечели първия си мандат”. Това заяви Александър Христов от Център за анализи и кризисни комуникации пред Нова Нюз.

Според  политолога Даниел Стефанов кампанията на обявения кандидат на ПП-ДБ не се справя добре с кампанията си до тук.

"Борисов и ГЕРБ са направили сметка, че колкото повече е сам на терена, той толкова по-дълго ще изпитва трудности – в момента нямаме дебат по градски теми. Този кандидат няма нито една вярна стъпка", каза той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

18

Бати Юсуф

преди 8 месеца

Бойко тиквата си търси някой амсалак кой да му играе по свирката егати лекето не са наяде на пари теглете му на този пожарникар един чувал бой и ще миряса абе Боко тикво твоето време вече мина не си на мода никой няма в тебе и твойта скапана партия доверие ти си изигра картите вече с СДС се коалирахте и загубихте и то много не го ли озазнаваш вече СДС са баш бандюги с ДПС и затуй хората предпочитат Кирчо кокорчо

17

ЬЬЬ

преди 8 месеца

Според твърденията на този терзиев-кандидата на пп-дб за кмет на сСофия- излиза, че след като получил първият си милион като подарък със съдействието на дс,той само се усмихнал,казал "мерси" и си тръгнал без да поема никакви ангажименти към тях.И как става това?Нищо от бившата дс не се даваше даром и зависимостите му с големите олигарси(хора на дс) са непокътнати.Стане ли кмет,значи софиянци връщат дс във властта по неопровержим начин.

16

Тон

преди 8 месеца

ПП,ДБ,ще си поръчат трева от Млада гвардия!

fallback